Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Siirtyy: Joni Ekman Group

16 maaliskuun @ 8:00 am - 5:00 pm

12€
Joni Ekman Group joutuu perumaan keikkansa sairastapauksista johtuen! Korvaavaa päivää etsitään. Ostetut ennakot käyvät korvaavalle päivämäärälle, mutta ne voi toki palauttaa Tiketille: https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen
– – –
SATANEN esiintyy normaalisti!

Maaliskuun puolivälissä lauantaina 16.3. Bar Loosessa soi suomenkielinen rock, kun paikalle saapuu juuri uuden Rakastat kesää -singlen julkaissut Joni Ekman Group sekä vanhojen tekijöiden uusi suomenkielinen jytärock-yhtye Satanen. Odotettavissa on siis kovaa musaa ja hyvää meininkiä!

.
JONI EKMAN GROUP
Joni Ekman, tuo Someron lahja Tampereelle, on eittämättä yksi tämän hetken tuotteliaimmista ja aktiivisimmista musiikintekijöistä, ja häntä pidetään yleisesti yhtenä Suomen nuoremman rock-sukupolven kovimmista kitaristeista. Ahkeran laulaja-lauluntekijän viimeisin pitkäsoitto, loppuvuodesta 2022 julkaistu EkMania! tarjoaa tuplamitan verran kepeää pehmorokkia, jonka boogie kuljettaa rokkipoliisitkin sulavasti diskopallon alle.
.
SATANEN

Illan ensimmäisenä esiintyjänä lavalle nousee uusi helsinkiläisyhtye Satanen, jossa vaikuttaa prominentteja rock-henkilöitä kovista ryhmistä, kuten Ella Kiss Diseasesta, Pasi Ghost Worldista, Kiraz Motorboatista ja Juuso Black Dogista. Homman nimi on suomenkielinen garage ja jytärockia Motörheadin ja Hurriganesin viittoittamalla polulla! Tämä ryhmä kannattaa ehdottomasti tsekata!
– – –
Soittoaikataulu:
20.30 ovet
21.00 Satanen
22.00 Joni Ekman Group
23.00 Club Anvil
– – –
…ovelta 13 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
16 maaliskuun
Aika:
8:00 am - 5:00 pm
Hinta:
12€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/3801440216745828