Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

JANNE LAURILA & HOT HEROS, SAMANNA, AAVEKADUT

27 lokakuun, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
SAMANNA
Samannan kolmas albumi, Sinisellä sametilla julkaistiin kesäkuussa. Yhtye soittaa Loosessa uuden levyn materiaalia ja sitäkin uudempia kappaleitaan. Samanna tunnetaan hyväntuulisesta ja vallattomasti tyylilajista toiseen soljuvasta musiikistaan. Kappaleet ovat oivaltavia, hauskoja ja paikoin hämmentäviä. Keskiössä on paitsi taidokas musisointi, myös laulaja Anna Pesosen suorat ja terävät sanoitukset.
Anna Pesonen – laulu ja rhodes
Sami Sippola – saksofoni
Inari Ruonamaa – basso
Sebastian Krühn – rummut
HOT HEROS & JANNE LAURILA
Tamperelainen jazz-yhtye Hot Heros ja lauluntekijä Janne Laurila julkaisivat viime vuonna yhteislevyn ”Nuotiosavua”. Levy sisälsi psykedeelisen folkin ja vapaamuotoisen jazz-pudottelun juhlaa, nyrjähtänyttä mento-rytmiikkaa ja version kansanlaulusta ”Tuoll’ on mun kultani”.
Samaa intensiivistä monipuolisuutta on kuultavissa myös kokoonpanon keikoilla!
AAVEKADUT
Aavekadut on uutta suomenkielistä rock-musiikkia soittava yhtye Helsingistä.
Persoonallisen äänimaiseman luonnissa osansa on akustisten soittimien käytöllä sähköisten rinnalla ja yhtyeen jäsenten laajalla kokemuksesta eri genrejen parissa. Kirjailijana tunnetun Jyri Vartiaisen sanoitukset tarjoavat kuulijalle valokuvamaisia hetkiä, jotka koostuvat muistojen riekaleista, paikoista ja tunnelmista. Lopputulos on silti kaukana kirjallisesta, ja bändin viehätysvoima syntyykin ennen kaikkea viiden jäsenen yhteissoitosta, musiikista, joka svengaa.
Laulu/kitara – Sami Nissinen
Sähkökitara – Viktor Lepistö
Mandoliini – Johannes Oksanen
Basso – Tatu Back
Rummut – Ville Keränen

Tiedot

Päivämäärä:
27 lokakuun, 2022
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/831325227861693/