Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyena Go-Go: Anzi Destruction (EP:n julkkarit), The Chiefs

15 maaliskuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
Bar Loosen jytäkellarissa järjestettävä Hyena Go-Go on menevä klubi kaikille rytminnälkäisille ja laumahenkisille rockdiggareille, joiden leuat kestävät pureskella kaikenlaista elävää musiikkia eläinkunnan marginaalin ulkopuolella. Yllättäviä yhdistelmiä, tuttuja naamoja, tuoreita nimiä, uusia yleisöjä sekä kattauksia, joita esiintyjät ja yleisö eivät välttämättä itsekään olisi osanneet kuvitella.
.
Kevään toisella menohyeenaklubilla Jytälavan puomi ei oo ku tiellä Fun-Fun Housessa!
Stadin rock-alamaailman oman Iggy Popin AllStars-kokoonpanon EP-julkkarit on vaarallinen tapaus Reznorin ja Weilandin hengessä. Menossa kaahataan röyhkeästi viinikaistojen ohi ja luutarhojen yli, kun näinkin tuhovoimainen kokoonpano vetelee viettelevän likaisia autotallikuvioitaan, virkistävästi rokkistarojen elkein!
.
Anzi Destruction – Laulu
Ana Vilkkumaa – Rummut
Roxsy Lúnden – Basso / Laulu
Joni Ketola – Kitarat / Laulu
Jenny Berg – Synth
– – –
Tietäjät tietää, et illan avaajalta, The Chiefsiltä löytyy myös stoogesiaanisen pahaa kamaa myrkkymurattilisällä. Lavalla uhkutaan, puhkotaan ja puhistaan kuin kaikilta kielletyssä faabelissa. AAUUUH!
– – –
Tästä illasta tulee vielä sanomista..
20.30 ovet
21.00 The Chiefs
22.00 Anzi Destruction
– – –
Liput ennakkoon Tiketistä 10 €: https://www.tiketti.fi/hyena-go-go-anzi-destruction-the-chiefs-bar-loose-helsinki-lippuja/98024
….ovelta 12 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
15 maaliskuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/380688614565701/