Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hoodoo You Do With Voodoo People, The Halophones, Astraal Bazaar

1 maaliskuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
Maaliskuun ensimmäisenä perjantaina 1.3. Bar Loosessa suunnataan unohtumattomalle avaruusjunamatkalle kohti Andormedan tähtisumua ja täydellisiä auringon pidennyksiä, kun Hoodoo You Do With The Voodoo People soittaa debyyttialbuminsa Liquid Sun julkkarikeikan. Odotettavissa on huumaavaa ja kokeilevaa psykedeelistä rockia, bluesia, hardrockia sekä trancen etäisiä kaikuja, kun tämä nimihirviö, aivopesukone ja rock-bändi poistaa käsijarrun ja alkaa tulittaa!
.
Illan ensimmäisenä aktina pelin avaa Astral Bazaar, jonka eksoottisessa soundissa yhdistyvät psykedeelisen ja progressiivisen rockin vaikutteet. Bändin livekeikkoja määrittelee vahvasti myös seikkailunhaluinen improvisaatio ja pitkät jamiosiot, jotka nostavat niin musiikin kuin kuuntelijansa uusiin ulottuvuuksiin!
.
Keskimmäisenä bändinä lavalle nousee villi indie/garage-rock -kvartetti The Halophones, jonka mukaansatempaava musiikki yhdistää melodiset bassolinjat ja tarttuvat rock’n’roll -riffit tanssittaviin jammailuosioihin. Tervetuloa mukaan! Luvassa on musiikillisesti erittäin korkealaatuiset bileet, joita ei kannata missata!
– – –
– – – –
Aikataulu:
20.30 ovet
21.00 Astraal Bazaar
21.45 The Halophones
22.30 Hoodoo You Do With Voodoo People
– – –
Liput 10/12 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
1 maaliskuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1386567498630352