Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HEIKKI KUULA (w/ Scure & Hyvät Tyypit)

23 syyskuun, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

15€

Bar Loosessa bailataan lauantaina 23.9. puhelaulun merkeissä, kun Annankadun kellaristagelle saapuu kotimaisen räpin tunnetuimpiin nimiin jo viidentoista vuoden ajan lukeutunut Heikki Kuula. Illan ensimmäisenä esiintyjänä lauteet tulee lämmittämään 3rd Railin uudempaa artistisukupolvea edustava Scure & Hyvät Tyypit.

HEIKKI KUULA
Vuosituhannen alusta musiikkia tehnyt Heikki Kuula sinetöi paikkansa kotimaisen räp-musiikin kärjessä PLLP ja Blacksuami -albumeillaan, jotka lukeutuvat suomiräpin ehdottomien klassikkoalbumien joukkoon. Sen jälkeen pitkälle uralle on kertynyt useita pitkäsoittoja sekä lukuisia kultaa ja platinaa striimanneita singlejä, kuten Rataraato, Hasla ei friistailaa, Koirakaveri ja Ekstaasinappi.

Soolona nykyään melko harvakseltaan keikkaileva Heikki Kuula julkaisi heinäkuun lopussa uuden singlen Joka päivä ja joka ikinen yö, ja saapuu sen myötä keikalle Bar Looseen parin vuoden tauon jälkeen.

SCURE & HYVÄT TYYPIT
Scure & Hyvät Tyypit on moderni ja energinen rap-yhtye. Yhtye on tyyliltään virkistävä, hauska ja omaperäinen yhdistelmä perinteistä räppiä sekä nykypäiväistä pop-musiikkia.
Scure & Hyvät Tyypit julkaisivat marraskuussa 2022 ensimmäisen albuminsa Maria yökylään. Yhtye esittää kappaleitaan keikoilla live-rumpujen ja muiden soittimien kanssa, joka erottaa Hyvät Tyypit edukseen monista muista rap-keikoista. Yhtye on julkaissut keväällä 2023 uutta musiikkia ja työstää parhaillaan uutta albumia, jonka julkaisemattomia kappaleitakin saatetaan kuulla myös keikoilla.
– – –
Aikataulu:
20.30 ovet
21.00 Scure & Hyvät Tyypit
22.00 Heikki Kuula
– – –
Liput 15 / 16 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
23 syyskuun, 2023
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
15€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/205582242489474/