Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Frozen Factory, Gentle Savage, Rylos

25 syyskuun @ 9:00 pm - 11:30 pm

10€
Kolme suomalaista nousevaa rockbändiä Frozen Factory, Gentle Savage ja Rylos yhdistivät voimansa, tuloksena Fire You Up -nimeä kantava kolmen bändin iltama. Fire You Up Tour kiertää rock-klubeja syksystä 2024 alkaen niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ulkomailla kiertue tulee seuraavan vuoden aikana kattamaan monia ‘vanhan mantereen’ kaupunkeja, kotimaassa kohteena ovat rock-henkiset kaupungit ja niiden klubit. Omaa ainutlaatuista rock-musiikkiaan tarjoileva kombo sytyttää yleisön eeppisellä, melodisen Hard Rockin ilojuhlalla.
– – –
Tulevat Fire You Up -keikat
25.9. Bar Loose, Helsinki
27.9. Fort Bar, Tallinna
28.9. Club Republika, Riga
– – –
FROZEN FACTORY
Frozen Factory on viisihenkinen Rock-jyrä Helsingistä. Bändin alternative rockia ja psykedeelistä progerockia ristipölyttävä tyyli on herättänyt huomiota ja kerännyt kiitosta kansainvälisiä rock-piirejä myöten.
.
Frozen Factory yhdistelee kekseliäästi ja uudistaen mm. Pink Floydin, Alice In Chainsin sekä Depeche Moden musiikillisia elementtejä. Kappaleet ovat luonteeltaan laaja-alaisia ja pitävät kuulijan otteessaan alusta loppuun saakka.
– – –
GENTLE SAVAGE
Gentle Savagen musiikissa on mukana ripaus progea ja metallia, välillä tunnelmaa värittävät jopa kevyemmät pop-sävyt. Musiikillinen maailma on tummanpuhuva, kuitenkin monikirjoinen ja raskaidenkin teemojen käsittelyyn sisältyy usein ripaus keveyttä ja valoa. Gentle Savage on luonteeltaan ennen kaikkea livebändi, ja vuosien varrella bändi on keikkaillut kotimaassa ja hionut ulosantiaan vastaamaan mihin tahansa huutoon.
– – –
RYLOS
Rylos tarjoilee energistä 80-90-luvulta vaikutteita ammentavaa persoonallista heavy rock -musiikkia. Bändi on parhaimmillaan lavalla ja soittaa keikat kuin pahahenki olisi takaa-ajamassa helvetistä karanneita piruvaljakolla takaa. Rylos julkaisi juuri “10 Years of Chaorot” kokoelmalevyn juhlistaakseen kymmenenvuotista taivaltaan rockmusiikin savuisilla poluilla. Bändi on keikkaillut paljon klubeilla, festareilla sekä toiminut supporttina mm. Blaze Bayleylle ja Brother Firetribelle.
– – –
20.30 ovet
21.00 Gentle Savage
21.45 Rylos
22.30 Frozen Factory

Tiedot

Päivämäärä:
25 syyskuun
Aika:
9:00 pm - 11:30 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1000187627896720