Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eidetic Dreams, Padelclub, Blue Impulse

31 tammikuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Tammikuun viimeinen keskiviikko on täynnä elektronisia impulsseja, neo-soulia ja sävykästä indie-rockia.
– – –
20.30 ovet
21.00 Blue Impulse
21.45 Padelclub
22.30 Eidetic Dreams
– – –
Pääsylippu 7 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).
//
Eidetic Dreams
Laulaja-kirjoittaja Siiri Kähösen ja kitaristi Antti Heikkilän musiikki syntyy vastareaktioksi jatkuvasti nopeutuvan maailman kyynistymiseen ja kovettumiseen.
.
Kappaleissa heleys ja ilmavuus yhdistyvät luovaan kitaratyöskentelyyn ja elektroniseen pulssiin. Leijailevat melodiat luovat tilaa universaaleille tunteille ja kokemuksille, joissa on jotain unenomaisen tuttua.
Lopputuloksena on välähdyksiä kauniista maailmasta, jossa kuljetaan kohti uppoutumisen utopiaa ja raakaa romantiikkaa.
.
Padelclub
Padelclub on uusi helsinkiläisyhtye, jonka pehmoindiessä nykyaikainen, pohjoisamerikkalainen indiepop ja vuosituhannen vaihteen brittisoundi yhdistyvät suomenkielisiin, päiväkirjamaisen rehellisiin sanoituksiin.
.
Yhtye on julkaissut tähän mennessä kaksi singleä, viimeisimpänä syyskuussa kaihoisan Kesä x1000:n sekä Radio Helsingilläkin hurmanneen Tanssin yksin -debyyttisinglen kesäkuussa.
.
Blue Impulse
Blue Impulse a.k.a. Kata Samula on singer-songwriter, joka myös tuottaa oman musiikkinsa. Blue Impulse tarjoilee impulsiivisia tunnekuohuja, herkkiä harmonioita ja unenomaista magiaa. Tyylillisesti Blue Impulse sykkii neo soulin, trip hopin ja popin välimaastossa esikuvinaan mm. Erykah Badu, Massive Attack, Radiohead, Björk ja Bon Iver.
.
Tähän mennessä julkaistut sinkut ovat soineet mm. Radio Helsingin ja Radio Keski-Suomen aalloilla. Feel Better -sinkku viihtyi Spotifyn Suomi-indien helmet -listalla hyvän tovin. Then there’s always you on ensimmäinen Kuohu Recordsin julkaisema Blue Impulsen kappale.

Tiedot

Päivämäärä:
31 tammikuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1396975360906519