Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Egres, Destiny Inveiled, Toivo-Olavi

15 marraskuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€

Toivo-Olavi on uunituore yhden miehen projekti sekä Turku Rock Academyn kasvatti, jonka musiikissa kuulee inspiraation lähteitä modernista metallista aina pop-balladeihin asti. Toivo-Olavin musiikin yksi tärkeimmistä osista löytyy elektronisista elementeistä, joiden ympärille muodostuu massiivinen kokonaisuus bändi-instrumentteja, syntikoita ja isoja laulusovituksia. Hänen musiikissaan kuulee vaikutteita esimerkiksi Vesalalta, Devin Townsendilta ja Peripheryltä.

Artisti säveltää ja sanoittaa kaikki kappaleet itse, ja lavalle noustessa häntä säestää kolmihenkinen taustabändi. Toivo-Olavi julkaisi 2023 kesän alussa ensimmäisen singlensä, joka pääsikin heti Metallia Suomesta Spotify playlist ja Radio Rockin soittoon. Aamuset myöskin kirjoittivat Toivo-Olavista ja kappaleesta jutun. Single julkaistiin yhteistyössä Turku Rock Academyn ja V.R Labelin kanssa.
Toivo-Olavin debyyttikeikka oli 2023 Ruisrockissa, jota seurasi keikat mm. Metallivuoressa ja Logomon kesäterassilla. Näiden lisäksi artisti on featannut Samu Haberin keikalla laulaen.
– – –
Destiny Inveiled on Turusta ponnistava metallibändi, jonka kappaleissa voi kuulla vaikutteita esimerkiksi Stam1nasta ja Volasta. Moderniin metalliin kallistuva meininki aiheuttaa takuulla yleisössä tarpeen suorittaa niskajumppaa, kuitenkaan unohtamatta tarttuvia kertosäkeitä!

Julkaisuja bändillä on kahden sinkun verran, joista Black And Hollow on streamannut yli 10 tuhatta kertaa. Vaikka keikkailu on koronan jälkeen vasta normalisoitumassa, Destiny Inveiled on jo päässyt lumoamaan yleisöjä yökerhoista festareihin mm. Metallivuoreen.
Joten; Niskat vetreiksi ja tanssilattialle!
– – –
Helsingissä 2020 perustettu EGRES soittaa progressiivista metallia, jossa on runsaasti vaikutteita elokuvamaailmasta. Musiikki on mahtipontista, melodista ja yllättävää. Metallista soundia kerrostavat sello ja piano.

Musiikki elää yli genrerajojen; monipuoliset kappaleet kuljettavat kuulijan kauniista päiväunesta painajaismaiseen eetokseen ja sieltä takaisin. Viimeistelty lavashow ja kuuden instrumentin rintama muodostavat sykähdyttävän audiovisuaalisen kokemuksen.

EGRESin debyyttialbumi Introspection julkaistiin 2022 ja se keräsi positiivisia arvosteluita Suomessa ja ulkomailla. Yhtye on keikkaillut Suomessa ja työstänyt uutta materiaalia joka tullaan julkaisemaan myöhemmin tänä vuonna.

Tiedot

Päivämäärä:
15 marraskuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1455954898529087