Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

DOL, Darkness Is My Canvas, Daiba Cowboys

9 helmikuun, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Talven pimeyteen tulee ainakin hetkellisesti valoa, kun ”Hiljaisuuden Jälkeen”-kiertueen show saapuu Helsingin Bar Looseen, kolmen nousevan yhtyeen voimin tuomaan raskaan musiikin ilosanomaa taas Helsinkiin.
.
Illan aloittaa Daiba Cowboys alternative metalli -saundillaan, jonka jälkeen Darkness Is My Canvas jatkaa iltaa progressiivisella rock-tunnelmalla, kunnes DOL päättää illan tunteita täynnä olevalla gootahtavalla dark rockillaan!
———————–Mitä tämä on?————————
Hiljaisuuden Jälkeen -kiertue syntyi, kun kolme helsinkiläistä nousevaa bändiä DOL, Darkness Is My Canvas ja Daiba Cowboys kokosivat voimansa ja alkoivat valloittaa eteläisen Suomen keikkapaikkoja.
Yhtyeet ovat kukin tahoillaan tehneet omia keikkoja koronarajoitusten päättymisen jälkeen ja nyt oli aika iskeä kolmen bändin melodiat yhteen ja antaa synkkien sävelten soittaa yhä useampaa sielua ja siten parantaa hiljaisuuden aikojen arpia.
———————–Daiba Cowboys———————–
Daiba Cowboys on helsinkiläinen vuonna 2020 perustettu alternative metal -yhtye. Bändin musiikki on sekoitus eri tyylejä suoraviivaisen rokkaavassa paketissa. Lavalla Daiba Cowboys tarjoaa näyttävän shown, josta ei vauhtia ja vaaran tunnetta puutu.
https://www.youtube.com/watch?v=eQgiE6Qu40U
—————-Darkness Is My Canvas—————-
DIMC perustettiin multi-instrumentalisti Panun ja laulajakitaristi Peten edellisen bändin raunioille; edellinen yhtye kulki nimellä May:Day ja se oli tyylisuunnaltaan jonkinlainen metamorfoosi 70-lukulaisen suomiprogen ja nykyaikaisemman suomirokin välimaastosta. Bändin virallisesti julkaisemattoman albumin “I” löytää nokkela hakija verkon syövereistä. Irtiotto vanhaan tarvittiin, koska musiikin tyylilaji muuttui monivivahteisemmaksi ja laulukieli suomesta englanniksi.
https://youtu.be/pmFA8j4-SRY
——————————-DOL———————————
Kiertueen pääesiintyjä DOL on perustettu Helsingissä vuonna 2018: Aiemmin useissa metalliyhtyeissä vaikuttanut (kuten Odalisque) MC päätti keskittyä melodisemman materiaalin tuottamiseen ja viimeisimmän thrash metalliyhtyeensä Days Of Lostin hajottua muutaman vuoden ja yhden levyn jälkeen MC päätti rakentaa uuden kokoonpanon hiukan erilaisella tyylisuunnalla
DOL: iin ovat vaikuttaneet eniten mm. HIM, Marilyn Manson, Sentenced ja SIXX:A.M. Musiikki on ristisiitos goth-rockin ja metallin välillä, tyyliä kuvailtu myös sanalla darkrock. Vankat rytmit, raskaat kitarat, teknisen taitavat kitarasoolot ja kauniit puhtaat pop-laulumelodiat, sekä kaiken kruunaavat atmosfäärilliset koskettimet. Bändin visuaalinen tyyli on hieman ”postgootahtava”.
https://youtu.be/CxMx7VDxDWA
—————————-Tiedot———————————
Show 21 // Liput ovelta 7 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
9 helmikuun, 2023
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/568961068071530/