Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Dave Lindholm w/ Juippi & Juippi

11 toukokuun @ 8:30 pm - 11:00 pm

20€
Suomalaisen rockin legendaarisimpiin hahmoihin ja suurimpiin nimiin lukeutuva Dave Lindholm saapuu Bar Looseen keikalle lauantaina 11.5. Monipuolisena laulaja-lauluntekijänä sekä virtuoosimaisena kitaristina tutuksi tulleen Lindholmin vuonna 1972 alkanut levytysura pitää sisällään monenlaista materiaalia aina omintakeisesta rockista juurevaan bluesiin ja akustiseen tunnelmointiin.
.
Jazzikansa tulee, Pieni ja hento ote, Puhelinlasku on mun, Tätä iloista siltaa, Joo, joo, mä rakastan sua, Puhtaat laivat, Sä avasit oven, Tupakka, viina ja villit naiset. Lista Dave Lindholmin tunnetuimmista ja rakastetuimmista kappaleista on pitkä, ja niistä on muodostunut vuosien saatossa olennainen osa suomalaisen musiikin DNA:ta. Nyt kyseisistä lauluista ja Lindholmin taituruudesta on mahdollisuus päästä nauttimaan pienessä ja intiimissä klubiympäristössä, kun mastro saapuu paikalla ja antaa kitaransa laulaa.
.
Illan avaa Mikko Perkoilan ja Jukka Haikosen muodostama duo Juippi & Juippi, joka esittää akustisin soittimin ja vuosikymmenten kokemuksella amerikkalaisperäistä folk/kantri/blues/bluegrassmusiikkia. Juippi & Juippi julkaisi viime vuoden toukokuussa albumin Muovijeesus ja muita amerikan ihmeitä, joka sisältää amerikkalaisia lauluja n. 100 vuoden ajalta. Suomennettuina ensi kertaa tai uusina suomennoksina.
– – –
Aikataulu:
20.00 ovet
20:30 Juippi & Juippi
21.30 Dave Lindholm
– – –

Tiedot

Päivämäärä:
11 toukokuun
Aika:
8:30 pm - 11:00 pm
Hinta:
20€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/934560264817930