Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Daivas, Thelma’s Dream & Final Girl

25 elokuun, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
DAIVAS
Vuonna 2018 perustettu DAIVAS on kerännyt kehuja UG-piireissä muutaman vuoden ajan, samalla ottaen tukevia askelia kohti laajemman yleisön tietoisuutta. Soft progista, yacht rockista, new wavesta, funkista ja diskosta ammentava orkesteri on tähän mennessä julkaissut kaksi täyspitkää, joista toinen on hartaasti valmisteltu, ympäristökriisin sekä keskiluokkaisen hedonismin ympärille rakentuva konseptialbumi Life in Plastic.
THELMA’S DREAM
Thelma’s Dream on helsinkiläinen, tummanpuhuvaa ja eteeristä dream poppia/shoegazea soittava yhtye. Haikean kauniissa musiikissa liikutaan aavemaisissa ja utuisissa tunnelmissa.
Yhtye julkaisi lokakuussa 2021 debyytti EP:nsä “Days of Bloom”, jonka kappaleista löytyy vaihtelua tarttuvista popmelodioista maalailevampiin ambient-sävyihin. Debyyttijulkaisun kappaleet ovat soineet Radio Helsingillä, YleX:llä ja Radio Suomessa. Koko EP on myös ollut tehosoitossa Yhdysvaltalaisella shoegaze radio DKFM:llä.
FINAL GIRL
Final Girl on helsinkiläinen duo, jonka musiikki ja ilmaisu lipuu eteerisestä dream popista öiseen syntikkadiskoon sekä 70-
luvun italialaisten kauhuelokuvien pehmeisiin maailmoihin.
Kappaleet sanoittanut vokalisti Sara on ensikertalainen laulunkirjoittajana. Musiikin säveltänyt ja tuottanut Pasi on tehnyt ja julkaissut musiikkia jo vuosia sekä artistina että tuottajana.

Tiedot

Päivämäärä:
25 elokuun, 2022
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/409513911126032/

Järjestäjä