Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

BUUGIEKLUBI #15 – BUUGIEJOULU

2 joulukuun, 2022 @ 11:15 pm - 3 joulukuun, 2022 @ 4:30 am

7€
Oletko ollut tuhma?
No ei se mitään, mekin ollaan. Buugietontut toivottavat kaikki, sekä kiltit että tuhmat Buugiejoulun viettoon perjantaina 2.12.
Buugiejoulun pyhät rituaalimenot alkavat ennen puolta yötä ja jatkuvat aina siihen saakka, kun Juhani ja Liisi jo joutuvat herätä omiaan kirpeässä pakkasaamussa suorittamaan.
Hyppää siis Buugierekeen ja tanssi Loosen alakerrassa tonttujen johdatuksella varastoon muitakin kuin joululauluja. Näiden juhlien riemukkaiden muistojen loisteessa kestää jopa piirileikit kuusen ympärillä.
Liput 7 euroa (sis. eteispalvelumaksu).
TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET BUUGIEKLUBILLA:
Meillä on nollatoleranssi kaikenlaista syrjintää, häirintää ja väkivaltaa kohtaan. Älä tee oletuksia muiden identiteetistä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai juurista. Pidä mielessä jokaisen oikeus omaan tilaan. Jos kohtaat häirintää, älä epäröi kääntyä henkilökunnan tai Buugiekollektiivin puoleen! Autathan meitä ylläpitämään hyvän fiiliksen, sekä siistin ja ystävällisen ilmapiirin.
SAFER SPACE AT BUUGIEKLUBI:
We have zero tolerance for discrimination, harassment and violence. Do not make assumptions about others’ identities, genders, sexual orientations or origins. Remember to respect everyones personal space. If you experience any harassment, please do not hesitate to ask the staff or Buugiecrew for help. Please help us maintain good vibes & a clean and friendly atmosphere.

Tiedot

Alkaa:
2 joulukuun, 2022 @ 11:15 pm
Loppuu:
3 joulukuun, 2022 @ 4:30 am
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1550638965376848/

Järjestäjä