Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ANANAS, OSKARIN GRAMOFONI & MUOVIKUKAT

28 syyskuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
ANANAS
Ananas ei tunne genrerajoja, vaan esittää monenlaista popmusiikkia. Usvainen synapop voi edetä klubien hämärille tanssilattioille, tai sitten äkkiväärästi muuttua punk-henkiseksi riehakkuudeksi.
Kaikkea yhdistävänä punaisena lankana on jonkinlainen Suomi-iskelmän henki. Musiikki on tanssittavaa, mutta tarinat ja laulut usein surullisia tai vähintäänkin kivuliaita.
https://open.spotify.com/artist/3KOt3hXeyD4RpBjbbTXUBP
OSKARIN GRAMOFONI
Oskarin Gramofoni on vaihtoehtorockia, sekä grungea blastbeateihin ja pöriseviin fuzz kitaroihin yhdistelevä trio Porista ja Helsingistä. Bändi julkaissut kaksi pitkäsoittoa ja EP:n. Kolmannen levyn on tarkoitus ilmestyä tänä syksynä. Julkaisut ovat olleet soundimaailmaltaan hyvinkin erilaisia toisiinsa verrattuna, pop-sensibiliteetin pysyessä kuitenkin vahvana jokaisella levyllä.
https://www.facebook.com/oskaringramofoni
MUOVIKUKAT
Muovikukat on indiebändi, jonka musiikissa ajoittain rosoiseen soundimaailmaan sekoittuu makeita pop-koukkuja sekä haikeita äänimaisemia. Bändi on julkaissut 4 sinkkubiisiä ja Taittuu siniseen- EP:n syksyllä 2021. Muovikukat nauhoitti toisen EP:nsä viime keväänä ja se julkaistaan syyskuussa 2022.
https://open.spotify.com/artist/6096QEMNGbKLdTxrV9Eo2M

Tiedot

Päivämäärä:
28 syyskuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
https://www.facebook.com/events/385791123738105