Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trench Dogs (SWE), Lovers Left Alive, Daze Dolls

December 15, 2023 @ 8:30 pm - 11:30 pm

12€
Ruotsalainen rock n’ roll-yhtye Trench Dogs saapuu kahdelle klubikeikalle Suomeen Joulukuussa, esiintyen Helsingin Bar Loosessa ja Turun Nirvana-klubilla Joulukuun 15. ja 16. päivä. Kyseessä on näiden kapisten katurock-koirien toinen visiitti Suomeen vuoden 2019 Semifinal-debyytin jälkeen.
Molemmilla keikoilla mukana ovat itseoikeutetusti suomalaisen ug-rockin kovat tulokkaat – rouhea ja raspinen Hard Rock-trio Daze Dolls Turusta, sekä katurockin takaisin Kallion kaduille tuonut helsinkiläinen Lovers Left Alive.
– – –
Aikataulu:
20.00 ovet
20.30 Daze Dolls
21.30 Lovers Left Alive
22.30 Trench Dogs
Liput ennakkoon 12 euroa, ovelta 13 euroa.
Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/trench-dogs-swe-lovers-left-alive-daze-dolls-bar-loose-lippuja/94714
– – –
TRENCH DOGS

Vuonna 2013 Tukholmassa perustetun Trench Dogsin vaikutteet ovat sekoitus Slade- ja T.Rex-henkistä Glam rockia, polleaa 70-luvun punkia Thundersin tapaan, unohtamatta tietenkään niitä kasarin parempia bändejä à la Hanoi Rocks, Faster Pussycat ja L.A. Guns. Lyriikoissa taas paistaa läpi hiprakkaisen runollinen Bukowski-estetiikka.

Tätä newyorkdollsiaanisen rockin ilosanomaa bändi on ennättänyt tuomaan esille lukuisilla EP- ja singlejulkaisuillaan sekä kahdella täysipitkällä albumilla, joista toinen, ”Stockholmiana” julkaistiin keväällä 2023. Alan kriitikoilta suitsutusta kerännyt pitkäsoitto kiipesi yhtyeen kotimaansa fyysisten albumien listasijoitusten kärkikahinoihin.
Suurimmat kannuksensa Trench Dogs on kuitenkin kerännyt räjäyttävän energisillä keikoillan, jotka ovat tuoneet bändille uusia faneja pitkin Ruotsia, Saksaa, Espanjaa ja Britanniaa. Mm. vuonna 2019 Trench Dogs esiintyi maineikkaalla HRH AOR-festivaalilla, ja lämmitteli lauteet Michael Monroen bändille näiden
Euroopan kiertueen Ruotsin-osuudella.
Tänä vuonna yhtye on kiertänyt mm. Britannian ja Norjan klubeja ja festarilavoja läpi uuden kitaristinsa kanssa. Kovassa iskussa olevan bändin Sake-sommelierenakin ansioitunut keulakuva Andy Hekkandi lähettää suomalaisille aitopäille seuraavia terveisiä: “We’re happy to return to Finland and hope to play there more often. Those ferry boats are fun and convenient”
– – –
LOVERS LEFT ALIVE
https://linktr.ee/llalamf
Helsingin päädyssä kollegoitaan isännöivän Lovers Left Aliven nimi on kantautunut varmasti jokaisen helsinkiläisen rokkidiggarin korviin kuluneen vuoden aikana. Yhtye on keikkaillut paikallisella tasolla ahkerasti, vetänyt klubeja täyteen ja kerännyt samalla kunnioitettavan kokoisen faniporukan ympärilleen.
Joissain piireissä on alettu jopa kuiskimaan bändistä, joka on seuraajineen tuonut rockin takaisin Helsingin kaduille. Joidenkin aikalaisten mukaan meininki näyttää parhaimmillaan samalta, kuin Lepakossa Timanttikoirien vuonna 1984.

Mm. the 69 Eyesin, Hybrid Childrenin ja Plastic Tearsin kanssa keikkailleen ryhmärämän juttuun kuuluu, että rumpali lyö lujaa, sähkökitarat ulisee ja laulajat kaikuu, kun ilmassa on sitä kuuluisaa arvaamattomuutta ja vaaran tuntua. Lovers Left Alive ei operoi imperfektissä, vaan sillä on hallussaan tämä hetki ja tulevaisuus, joka näyttää niin valoisalta, ettei se mahdu enää yhteen kämmeneen.
– – –

Turun päädyssä kaupungin rock-kentälle toivoa antava Daze Dolls on räväkkä rock-trio, jonka musiikissa on kuultavissa vaikutteita 70- ja 80-lukujen menevästä hard rockista. Uudehkon bändin moottorit on viritetty kovaa keikkatahtia varten, mikä onkin omiaan kasvattamaan vauhtiaan reippaasti kiihdyttävän bändin nälkää.

“Reipas katurock ei kuole koskaan. Ei ainakaan, jos se on Daze Dollsista kiinni. Vähän kuin The 69 Eyes ensimmäisellä singlellään, mutta rajumpi” – P. Lahti

Details

Date:
December 15, 2023
Time:
8:30 pm - 11:30 pm
Cost:
12€
Website:
https://www.facebook.com/events/1794909870961540/