Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

See You In Hell: Swansong, Sigir, Gothony

April 20 @ 8:30 pm - 11:30 pm

15€
Bar Loosessa nähdään kerran kuussa kovatasoiset Hellsinki Metal Festivalin ja Bar Loosen yhteistyössä toteuttamat See You In Hell -metalliklubit, jotka esittelevät monipuolisesti suomalaista metallimusiikkia vanhoista legendoista aina uusiin tulokkaisiin. Keikkojen lisäksi luvassa on arvontoja, joissa voi voittaa festariliput.
– – –
SWANSONG heittävät ensimmäiset Helsingin keikkansa. Illan täydentää paluun tehnyt helsinkiläinen drama metallin konkari GOTHONY. Vesantolaislähtöinen SIGIR paiskoo melodista death metalliaan primitiivisellä otteella ja tervansavuisin maustein. Yhtyeen kehuttu debyyttilevy “Rainmaker” julkaistiin viime vuonna ja se kuullaan Loosen keikalla kokonaisuudessaan.
– – –
Kuopiolainen SWANSONG tarjoilee ehjän ja kypsän kokonaisuuden, jossa moninaiset vaikutteet yhdistyvät tarinoihin metsästä, mereltä ja yön pimeydestä. Voimakkaat melodiat ja 80-90 luvun riffittelyt oldschool elementteineen yhdistettynä naisvetoisiin korkeisiin ja mataliin extremevokaaleihin sekä tunnelmallisiin kitarasooloihin tuovat jotain täysin uutta suomalaiseen metallikenttään. Bändin tuore debyyttialbumi “Awakening” tuli pihalle loppuvuodesta 2023 ja se on saanut runsaasti suitsutusta monissa metallimedioissa.
– – –
Jo vuonna 1993 perustettu GOTHONY on tehnyt paluun lavoille yli 20 vuoden tauon jälkeen ja bändin debyyttialbumi “Gothony” julkaistiin alkuvuodesta 2024. Bändin musiikista löytyy tuskaa, kipua, melankoliaa, melodiaa ja siipien havinaa 90-luvun Göteborgista.
– – –

Details

Date:
April 20
Time:
8:30 pm - 11:30 pm
Cost:
15€
Website:
https://www.facebook.com/events/1339302693451308