Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

See You In Hell: Leverage, Wishing Well, Egres

February 16 @ 8:30 pm - 11:00 pm

15€

Helsinkiläisessä Bar Loosessa nähdään kerran kuussa kovatasoiset Hellsinki Metal Festivalin ja Bar Loosen yhteistyössä toteuttamat See You In Hell -metalliklubit, jotka esittelevät monipuolisesti suomalaista metallimusiikkia vanhoista legendoista aina uusiin tulokkaisiin. Keikkojen lisäksi luvassa on arvontoja, joissa voi voittaa festariliput. Bändien jälkeen meno jatkuu metallimusiikin parissa Bar Loosen yläkerrassa skeneen vihkiytyneen DJ:n parissa.

Perjantaina 16. helmikuuta Bar Loosen valloittaa kovaa ja korkealta vetävä LEVERAGE, jonka melodiseen heavy metaliin sekoittuu elementtejä niin powerista, progesta kuin AOR:stäkin. Neljä albumia julkaissut helsinkiläinen WISHING WELL soittaa energisesti rullaavaa klassista heavya, jossa kitaran lisäksi Hammond on saanut näkyvän ja kuuluvan roolin. Sinfonista progea elokuvallisella otteella soittava EGRES on yksi tämän hetken kiinnostavimmista uusista bändeistä, ja kuusijäsenisessä kokoonpanossa perinteiseen bändisoundiin tuo syvyyttä sello.

– – –

Ennakkoliput à 15 euroa myy Tiketti: https://www.tiketti.fi/leverage-wishing-well-egres-bar-loose-helsinki-lippuja/95988
. . .ovelta 17 € (+3,5 € eteispalvelumaksu)

– – –

LEVERAGE:

https://www.facebook.com/leverageofficial

https://www.instagram.com/leverageofficia/

WISHING WELL:

https://www.facebook.com/wishingwell2016

https://www.instagram.com/wishingwell_finland/

https://wishingwellfin.bandcamp.com/

EGRES:

https://www.facebook.com/egresband

https://www.instagram.com/egresband/

 https://egres.bandcamp.com/album/introspection

Details

Date:
February 16
Time:
8:30 pm - 11:00 pm
Cost:
15€
Website:
https://www.facebook.com/events/895020788942954