Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Meteor Vortex, The Fërtility Cült, IAmber

September 7, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Tunnelmallisua post-rock, proge ja sludgen raskaita tunnelmia, kun lavalle nousee Meteor Vortex, The Fërtility Cült ja IAmber. Dj Astro levyissä.
– – –
Fërtility Cült
“Sopivasti homeista inertiapitoista manserokkia”: https://linktr.ee/thefertilitycult
– – –
IAmber
Turengista raakuuden ja kauneuden väliselle jättömaalle laukaistu IAmber on vuodesta 2011 asti annostellut mm. post-rock, proge- ja sludge-tyyppisistä tyylisuunnista sekoiteltua lietettä, jota saostavat tunnelmien alkemia, olemassaolon kauhu sekä mielen paljastelu. Elokuussa 2022 ilmestyi kolmas kokopitkä ‘Mercurial Shakes’, joka sai laajemman julkaisun maaliskuussa 2023 italialaislähtöisen Wormholedeath Records -yhtiön poimittua sen julkaisuohjelmaansa. Levy on kerännyt myönteisiä mainintoja, mm. musiikkijournalismin veteraani ja Roadburn-festivaalin työryhmän jäsen José Carlos Santos nosti sen vuoden 2022 parhaimpien levyjen listalleen The Devil’s Mouth-blogissaan, ja sen erityisyys mainittiin myös Saksan suurimpiin tummasävyisen musiikin erikoisjulkaisuihin kuuluvassa Sonic Seducerissa. Astu kynnyksen yli ja liity syvään ajoon.
– – –
Meteor Virtex
Vuonna 2016 Kouvolassa perustettu Meteor Vortex on luottanut instrumentaalin raskaan psykedeelisen space rockin reseptiinsä jo yli seitsemän vuoden ajan. Bändin musiikilla on tapana ottaa aikansa kasvaakseen ja tutkiakseen erilaisia sävyjä atmosfäärisestä vellomisesta rintakehässä tuntuvaan murjontaan saakka. Kosmiseksi iskuporakoneeksikin tituleerattu kolmikko julkaisi toisen  “Ignition Sector” pitkäsoittonsa vuoden 2023 keväällä saksalaisen Kozmik Artifactzin kautta.
– – –
Show 21 // Liput 7 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Details

Date:
September 7, 2023
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
7€
Website:
https://www.facebook.com/events/816438093533893/