Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

King of None (levyjulkkarit), Craneium, Black Caravan

June 8 @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
King of None julkaisi odotetun debyyttialbumin ‘In the Realm’ 26.4.2024 Italialaisen Argonauta Recordsin kautta. Kutsumme teidät juhlimaan riffin ilosanomaa hyvien ystävien seurassa!
– – –
𝐊𝐈𝐍𝐆 𝐎𝐅 𝐍𝐎𝐍𝐄
King of None on stoner rock -yhtye Helsingistä. Vuodesta 2013 asti toiminut bändi yhdistelee musiikissaan raskaita riffejä progressiivisiin elementteihin ja psykedeelisiin äänimaailmoihin. Yhtyeen soundi on kehittynyt 90-luvun aavikko stoner rock -vaikutteista kohti laajempaa psykedeelistä ja progressiivista soundimaailmaa, johon sisältyy myös jäsenten erinäisistä musiikillisista taustoistaan peräisin olevia vaikutteita. Samalla yhtye on säilyttänyt aiemman riffien ylistämiseen perustuvan asenteensa. He ovat saaneet huomiota paikallisesti ja kansainvälisesti underground stoner rock -piireissä ja tulleet tunnetuiksi energisistä ja dynaamisista live-esiintymisistään.
– – –
𝐂𝐑𝐀𝐍𝐄𝐈𝐔𝐌
Turkulainen fuzz-rock -yhtye Craneium on psykedeelisiä äänimaisemia, murskaavan raskaita riffejä ja paksuja fuzz-kerroksia yhdistävä bändi joka tarjoaa monipuolista ja dynaamista aavikkorockia.
Bändi on soittanut yli 120 keikka ympäri Eurooppaa ja viihtyy keikkalavoilla – ei kannattaa missata! Neljännes täyspitkä “Point of No Return” (The Sign Records) tuli helmikuussa ja pääsi heti Doom Charts-listan sijalle 9. ja oli Korkeajännite-ohjelmassa viikon levy.
– – –
𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 𝐂𝐀𝐑𝐀𝐕𝐀𝐍
Illan täydentää helsinkiläinen sludgekvartetti, Black Caravan. Musiikissa haisee niin EyeHateGod kuin Napalm Death ja tempo sekä kappaleiden kesto vaihtelevat doomista grindcoreen – vihaista yhtä kaikki. Bändi työstää parhaillaan debyyttialbumiaan ja on toistaiseksi julkaissut yhden singlen ja videon sille:
https://youtu.be/JfLKf45-5mo?si=GP8eHByJ8ngNrWeJ
– – –
AIKATAULU
20.30 ovet
21.00 Black Caravan
21.45 Craneium
22.30 King of None
– – –
Liput 10 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Details

Date:
June 8
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
10€
Website:
https://www.facebook.com/events/1807726529701693/