Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Joose Keskitalo, Thomas Ignatius, Metsäheikki

January 11 @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€

HELMI LEVYT ja PALATSI RECORDS ylpeänä esittää:
Folk-ilta Bar Loosessa 11.1.2024!

Lavalle nousevat Joose Keskitalo (in english), Thomas Ignatius ja Metsäheikki. Show klo 21.
– – –
Liput 10 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).
– – –

JOOSE KESKITALO
Joose Keskitalo on yksi 2000-luvun merkittävimmistä suomalaisista lauluntekijöistä. Viime vuosina hän on myös tehnyt aktiivisesti englanninkielisiä lauluja. Uusin albumi Oh, Our Slow Designs ilmestyi 3.11.2023. Se on kolmas Keskitalon englanninkielinen albumi (Aiemmin ilmestyneet New Songs for Old Motifs 2021 ja Paavoharjun kanssa yhteistyössä tehty Happiness 2022). Levyn kansikuva on otettu viime kevään Euroopan kiertueella. Keskitalo kiersi kuukauden englannissa, saksassa, belgiassa, ranskassa jne.
Oh, Our Slow Designs on maailmanluokan folk albumi.
Bar Loosessa Keskitalo esiintyy duona Ville Linnan kanssa.
Oh, Our Slow Designs Spotifyssa:
https://open.spotify.com/album/1anyFnKplPhnvBEthSYJuj…
.
THOMAS IGNATIUS
Thomas Ignatius eli Tuomas Palonen tekee keskiaikamusiikkia 80-luvun syntetisaattoreilla latinankielisin sanoituksin. Tuoretta levyä ovat ylistäneet niin legendaarinen The Wire -lehti (“authentically refreshing”) kuin mm. Oskari Onninen (“kummallista mutta todella ilahduttavaa”). Palosen edellinen soololevy oli Teosto-palkintoehdokas.
Ignatius Spotifyssa:
https://open.spotify.com/artist/0nJmQyDwHb9oa9Yv3CfzJK…
.
METSÄHEIKKI
Ulkoavaruudesta maapallolle, parantavaa musiikkia tarjoaa teille METSÄHEIKKI. Pojat jotka ovat tähdistä kotoisin, putosivat tänne jo esimuinaisina aikoina, ennen dinoja tai Ötziä, nuorempia kuin vuoret mutta varttuneempia kuin puut. METSÄPOIKIA on Metsäheikin toinen albumi. Folkrockia, countrya ja psykedeliaa. Debyytti Sammakko saunassa ilmestyi 2020. Uudelle levylle kokoonpano kasvoi triosta kvartetiksi, kun ensilevyllä jo vieraillut Joose Keskitalo liittyi bändiin, tuoden oman mausteensa taustalaululla, huilulla ja viululla. Kappaleet kirjoittaa Ville Linna joka teki neljä levyä Spigu nimellä. Bassoa soittaa Mikko “Rock” Siltanen ja lyömäsoittimia Arwi Lind.
Metsäpoikia Spotifyssa:
https://open.spotify.com/album/7pilRWgFjZE6FeP9Uv1Rhp…

Details

Date:
January 11
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
10€
Website:
https://www.facebook.com/events/669540245333865