Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

COBRALIFE ALBUM RELEASE PARTY w/ Rokets & Tutan C’mon

January 21 @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
21.00 – TUTAN C’MON
“Tutan C’mon, tuo suomirock -kentän nuori viisipäinen peto, julkaisi vuosi sitten suuria tunteita herättäneen esikois EP:nsä “C’mon EP” ja on jälleen sulkeutunut studioon valmistelemaan ensimmäistä täyspitkää levyään. Studiosta on kuitenkin välillä päästävä myös pois tarjoilemaan tajunnanräjäyttävää tunnelmointia kansalle joka pimeässä vaeltaa…”
.
21.45 – ROKETS
“Rokets on tullut viisivuotisen taipaleensa aikana tunnetuksi erityisesti hikisistä ja energisistä keikoistaan. Yhtye on kiertänyt viime vuodet aktiivisesti pitkin Suomea, Ruotsia ja Baltiaa, sekä siinä välissä julkaissut jo loppuunmyydyn Speed & Sound EP:n ja maailmanlaajuisesti kiinnostusta herättäneen Fast Times -debyyttialbumin. Joulukuun alussa ruotsalaisen The Sign Recordsin alaisuudessa julkaistu toinen pitkäsoitto Break Free on kerännyt osakseen paljon ylistäviä arvioita kansainvälisiltä musiikkimedioilta. Tule ja koe sähköinen rokki-show!”
.
22.30 – COBRALIFE

‘Tiukimmillä bassoilla ja kitaroilla, ilkeimmillä rummuilla ja sitäkin ilkeämmällä laululla Cobralife pitää hallussaan galaksin kovimman äänen ennätystä! Tätä kuolemaa uhmaavaa rock & roll -soundia, jonka ovat luoneet Pablo Escobra (rummut), Ricky “Big Dick” Rattlesnake (basso), Young Satan (laulu), Venomous Steve Vaiper (kitara), Cobrah Winfrey (Ivories) ja Klaus Terfuk (kitara), kuvailee parhaiten Frank Sinatra:

“Näiden poikien soundi on sekoitus ydinräjähdystä ja steroideille kyllästettyä Saatanaa. Tämä helvetillinen cobratail repii reiän universumiin ja synnyttää sykkivän mustan aukon!”‘

.

Liput ennakkoon 10 euroa, ovelta 12 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Details

Date:
January 21
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
10€
Website:
https://www.facebook.com/events/3372929259641592/

Organizer