Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BUUGIEKLUBI #12

September 2, 2022 @ 11:00 pm - September 3, 2022 @ 4:30 am

7€
Oletko kyllästynyt viettämään perjantai-iltojasi epämääräisillä ja epämiellyttävillä klubeilla huonon meiningin, ikävien ihmisten ja ylihintaisten nautintoaineiden keskellä kuunnellen paskaa musaa?
Niin mekin ja siksi päätimme kokeilla Buugieklubilla jotain aivan uutta!
2.9. Bar Loosessa on hyvä buugie! Ihmiset ovat hyvällä tuulella ja nauttivat olostaan, tunnelma on viihtyisä ja koko illan musiikkikin soi!
Tervetuloa mukaan klubille, jossa on kerrankin hyvä buugie! Klubi 23.15-4.30 // Liput 7 € (sis. eteispalvelumaksun).
TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET BUUGIEKLUBILLA:
Meillä on nollatoleranssi kaikenlaista syrjintää, häirintää ja väkivaltaa kohtaan. Älä tee oletuksia muiden identiteetistä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai juurista. Pidä mielessä jokaisen oikeus omaan tilaan. Jos kohtaat häirintää, älä epäröi kääntyä henkilökunnan tai Buugiekollektiivin puoleen! Autathan meitä ylläpitämään hyvän fiiliksen, sekä siistin ja ystävällisen ilmapiirin.
SAFER SPACE AT BUUGIEKLUBI:
We have zero tolerance for discrimination, harassment and violence. Do not make assumptions about others’ identities, genders, sexual orientations or origins. Remember to respect everyones personal space. If you experience any harassment, please do not hesitate to ask the staff or Buugiecrew for help. Please help us maintain good vibes & a clean and friendly atmosphere.

Details

Start:
September 2, 2022 @ 11:00 pm
End:
September 3, 2022 @ 4:30 am
Cost:
7€
Website:
https://www.facebook.com/events/909177990038194/