Loading Events

« All Events

Taikayö Camping (levynjulkkarit), Hulda Huima (soolo), Too Slow

November 29 @ 9:00 pm - 11:30 pm

10€

TAIKAYÖ CAMPING
Levyjulkkareitaan Loosessa juhliva Taikayö Camping soittaa suomenkielistä indiepoppia jonka perusta on heleissä laulumelodioissa sekä kulmikkaissa kolmen sähkökitaran sovituksissa. Se sai alkunsa vuonna 2022 Sanna Komin ja Mikko Sulosen ajatuksesta perustaa uusi suomeksi laulava, mutta musiikillisesti enemmän anglo-amerikkalaisesta kitararokista sekä indiepopista ammentava yhtye. Yhtyeessä soittavat myös Tuomas Alatalo, Karoliina Laukola sekä Tommi Ekstrand. Alakulttuuritalo julkaisee yhtyeen nimeä kantavan debyyttialbumin 22. marraskuuta.
– – –
HULDA HUIMA (SOOLO)
Minna-Kaisa Kallisen luotsaama Hulda Huima on viidellä levyllään vakiinnuttanut ainutlaatuisen paikkansa musiikinystävien sydämissä ympäri Suomen. Omaa polkuaan kulkeva artisti on aina hakeutunut lähelle ihmistä soittamalla kaikenkokoisissa keikkapaikoissa vilpittömiä laulujaan, joissa on iskelmällisen tarttuvuuden lisäksi rosoista seikkailunhalua. Hulda Huiman viides pitkäsoitto, syyskuussa 2023 ilmestynyt Muurahaiset nukkuu, oli samalla Minna-Kaisa Kallisen feministisen Minna Recordsin ensimmäinen julkaisu. Nuoruutta ja kasvua käsittelevällä levyllä on teini-iälle tuttua pidäteltyä räjähtävää voimaa, ja sen sanoituksissa pohditaan ulkopuolisuuden tunteita, kaivataan kosketusta ja hyväksyntää.
– – –
TOO SLOW
Too Slow on kolmihenkinen helsinkiläinen bändi, joka on tunnettu elämänmakuisista live-esiintymisistään. Bändin tuorein julkaisu on 2024 julkaistu, Nuoruus-yhtyeen kanssa tehty split-albumi, joka kantaa nimeä “No Spa till Pärnu”. Too Slow on kahdeksanvuotisen olemassaolonsa aikana kiertänyt esimerkiksi Skotlannissa ja Baltiassa, ja omasta mielestään bändi on parhaimmillaan vaarantuntuisilla livekeikoillaan.

Details

Date:
November 29
Time:
9:00 pm - 11:30 pm
Cost:
10€
Website:
https://www.facebook.com/events/389121684266676