Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ministeri, Haraamo, Lahtine

16 tammikuun, 2025 @ 9:00 pm - 11:30 pm

8€

MINISTERI
Painajaispoppari Ministeri juhlistaa keikkabändinsä kanssa loppuvuodesta julkaistua neljättä albumiaan. Artisti yhdistelee röyhkeästi konepoppia, indie-rockia, industrialia ja scifi-leffojen soundeja.

Ministeri on vuonna 2019 aloittanut artisti, jonka kolmen pitkäsoiton tuotoksia on kuultu muun muassa Spotifyn ja YouTuben virallisilla soittolistoilla, sekä Ylen taajuuksilla. Lokakuusta 2022 lähtien Ministerin live-kokoonpano on keikkaillut kotimaisilla festareilla ja live-klubeilla.

Ministeri on äänisuunnittelija ja muusikko Eetu Moision intohimoinen pop-projekti, jonka alla hän julkaisee musiikkia mitä ei teininä uskaltanut ja osannut tehdä. Aiemmin hän on kiertänyt kotimaan ja Euroopan lavoja vaihtoehtorock-yhtye Apples of Idunin keulilla.

https://open.spotify.com/artist/1ABuJ1UJiToEnR8yW1d4Ow?si
http://www.instagram.com/ministerimoi
– – –

HARAAMO
Haraamo on Helsingistä ponnistava elektroninen duo. Aiemmin metalli- ja rockbändeissä vaikuttanut kaksikko yhdistelee 80-luvun scifin inspiroimia äänimaisemia ja tummia syntikkasoundeja viiltävään suomenkielisen lyriikkaan sekä räjähtäviin rumpukomppeihin keinoja tai genrejä kaihtamatta.

Yhtyeen katalogiin kuuluu muun muassa ylistäviä sanoja kerännyt Aikamatkustaja-debyyttialbumi ja sen remix-levy.

Tällä hetkellä yhtye on kirjoittamassa kakkoslevyn kappaleita.

https://open.spotify.com/artist/5tUebfKuqG1DJwqs84DRpJ
http://www.instagram.com/haraamo
– – –

LAHTINE
Lahtine on lahtelainen konemusa-artisti ja laulaja.

Synkät, mystiset ja puhuttelevat kappaleet ovat vahvasti lauluvetoisia. Lahtisen musiikissa kuullaan vaikutteita useista eri genreistä aina kasarimaisesta popista nopeampaankin tempoiluun.

Lahtine on omalaatuinen outo lintu ja persoona, joka laulaa melankoliaa, olemassa olon kriisiä, eristäytyneisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta itseironialla höystettynä.

https://open.spotify.com/artist/4MkafptO9S9Fj4gvZEyWiS?si
http://www.instagram.com/lahtineofficial

Tiedot

Päivämäärä:
16 tammikuun, 2025
Aika:
9:00 pm - 11:30 pm
Hinta:
8€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/511357775117089