Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Klara LaFleur, Eidetic Dreams, A.P.G.

14 marraskuun @ 9:00 pm - 11:15 pm

6€

Monenmuotoista indie-musiikkia Bar Loosessa torstaina 14.11.2024.

– – –

Klara LaFleur
Klara LaFleur on uuden polven kitarapopyhtye, jonka musiikissa japanilaisen popin herkkyys yhdistyy shoegazen unenomaiseen rouheuteen.

Yhtyeen debyyttialbumi ”And She Caught a Glimpse of the Ocean” on sikermä visuaalisia ja kauniita välähdyksiä yksinäisyyden ja rakkauden rajapinnasta. Levyn kappaleet kuvastavat leikkiä ja mielikuvitusta, kehoa ja mieltä, jotka myrskyävät kuin loputon meri.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4OTNHZSytsoMujGoXj32Xi
Instagram: https://www.instagram.com/dear.k.lafleur/
– – –

Eidetic Dreams
Eidetic Dreams on vuodesta 2023 keikkaillut, helsinkiläinen dreampop-duo. Sen musiikista löytyy yhtymäkohtia Kate Bushin ja Florence & The Machinen kaltaisten tähtien monikerroksiseen ja eteeriseen areenaluokan taidepopiin, sekä The Knifen ja The xx:n kaltaisten elektronisin elementein musiikkia maustaviin indiesuuruuksiin.
Unimaailma ja mieleen painuvat yksityiskohdat ovat vahvasti läsnä Eidetic Dreamsin musiikissa, jossa skandinaavinen melankolia yhdistyy elektronisin elementein varustettuun indiepopiin. Laulaja-lauluntekijä Siiri Kähösen ja kitaristi-tuottaja Antti Heikkilän musiikista huokuu kiireettömyys. Se on artisteille tapa pysähtyä.
Debyyttisingle ”The Sheets” julkaistiin 24.5.2024 All That Plazz -levy-yhtiön kautta, ja se on jo muutamassa kuukaudessa herättänyt innostusta eri musiikkimedioissa ympäri maailman sekä soinut mm. Radio Helsingissä ja Ylen Radio Suomessa. Seuraava single ”Sin Sisters” julkaistaan syksyllä 2024.

– – –

A.P.G.
Akne POP Group aka. A.P.G. on atmosfäärin ulkopuolelta saapunut Post Punk -pinnotteinen ROKKIALUS. Tämän show’n sanoitukset kuvaavat vaaraa, vauhtia, ahdinkoa sekä kilipäisiä skenaarioita. Ota aurinkolasisi, likaisimmat buutsisi ja käy Rock N’ Roll Showta kohti!
– – –
Show 21 // Liput 6 euroa.

Tiedot

Päivämäärä:
14 marraskuun
Aika:
9:00 pm - 11:15 pm
Hinta:
6€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/436707709434947