Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hullu Pappila, KIMBE, Vahinko

21 elokuun @ 9:00 pm - 11:30 pm

8€
Keskiviikkona 21.8. Bar Loosessa nähdään timanttinen indie-iltama, jolloin lavalle nousevat Hullu Pappila, KIMBE ja Vahinko.
– – –
Hullu pappila on Aapo Pärssisen sekä Touko Kemppaisen vuonna 2021 muodostama kuopiolainen ”vaihtoehto-iskelmää” soittava yhtye. Livenä kokoonpano on viisihenkinen, josta syntyy kauneuden ja kaaoksen sekainen rock ’n roll show! Hullu Pappila on niittänyt mainetta ahkerasti keikkaillen ympäri suomea. Debyytti-EP sai myös hyvän nosteen ja kokopitkä albumi ilmestyy syksyllä.
– – –
KIMBE on helsinkiläinen indie pop -yhtye, jonka raikas ja pastellinvärinen soundimaailma ja tarttuvat kappaleet yhdistyvät heidän hyväntuuliseen live-energiaansa, tanssittaen jengiä hurmoksen partaalle.
– – –
VAHINKO on uuden sukupolven pop-yhtye, jonka musiikissa avataan nuoren ihmisen sisäistä ajatusmaailmaa ihmissuhteista, aikuistumisesta sekä itsensä löytämisestä. Yhtyeen taitavat soittajat ja karismaattiset esiintyjät vievät katsojan koko tunneskaalan läpi aina tanssibileistä herkkään tunnelmointiin. VAHINKO-show ei taatusti jätä ketään kylmäksi!
– – –
Show klo 21 // Liput ovelta 8 euroa (+ 3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
21 elokuun
Aika:
9:00 pm - 11:30 pm
Hinta:
8€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/803461354890331