Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Numento, Sacred Dimension & AvAciA

7 tammikuun, 2023 @ 9:00 pm

10€
Lauantaina 7.1.2023 laitetaan uusi vuosi rytinällä käyntiin kolmen metallibändin voimin, kun vuoden 2022 Tuska-Torstai -voittajat Numento ja Sacred Dimension mukanaan AvAciA valtaavat jälleen Bar Loosen lavan!
NUMENTO
Tuska-torstain voiton ja Tuskassa debytoinnin jälkeen Numento on hyvässä liveiskussa, ja yhtyeen kunnianhimoinen kakkoslevy ’The Vile Entity’ julkaistiin lokakuussa 2022. Progepommiksi tituleeratun Numenton progressiiviseen death metalliin painottuvassa musiikissa yhdistyvät ovelalla tavalla kauneus ja raakuus sekä seesteisyys ja ahdistus. Koko pakettia on kruunaamassa monipuoliset soundit ja laulutekniikat aina oopperasta örinään ja lavalla saatetaan nähdä lisäksi myös sähkökantele…
SACRED DIMENSION
Kun Suomen niemimaan eteläisimmästä kärjestä kantautuu maata järisyttävää metalcore-junttausta, tiedetään, kuka on asialla. Hangosta kotoisin oleva Sacred Dimension on tehnyt selvää jälkeä kentällä jo useamman vuoden ajan ja sen myötä kerännyt kappaleilleen satojatuhansia toistokertoja. Bändi on todistanut tekemisensä vaikuttavuuden myös useiden suomalaisten metalli- ja rockfestareiden lavoilla. Kitaralla, bassolla, rummuilla ja hieman harvinaisemmalla keytarilla yhtye saa aikaan melodista, aivomassaan vahvasti takertuvaa metallia. Tarttuvuuden kruunaavat oivaltavat soolot sekä kolmen kovan luokan laulajan tuottamat cleanit sekä scream- ja growl-vokaalit.
AvAciA
Turkulainen trio joka soittaa suomenkielistä metallirokkia pettämättömällä ja väkevällä asenteella!
Ovet klo 20.30, show 21 // Liput 10 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
7 tammikuun, 2023
Aika:
9:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/671097674508303/