Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

The Abbey, UNSHINE, Kallomäki

12 syyskuun @ 9:00 pm - 11:30 pm

The Abbey on oululaislähtöinen progressiivista doom metallia soittava yhtye, jonka jäsenistöllä on historiaa mm. bändeissä Cemetary Skyline, Sentenced, Shape of Despair sekä Hexvessel. Yhtye on julkaissut Word of Sin -esikoislevynsä Season of Mist -levy-yhtiön kautta vuonna 2023 ja kiertänyt sekä Suomen että Euroopan keikkalavoja. Loppuvuodesta The Abbey keikkailee kuukauden verran Euroopassa, esiintyen mm. Belgian Desertfest-festivaaleilla. Kesällä 2024 yhtye nähtiin myös Tuskassa.
UNSHINE on viisihenkinen druidimetalliyhtye, jonka jäsenillä on eteläpohjalaiset juuret. Yhtye on parikymmentä vuotta kestäneellä urallaan julkaissut kansainvälisesti 5 albumia, joista uusin, Karn of Burnings, ilmestyi 22.3. italialaisen Rockshots Recordsin julkaisemana. Unshinen melodinen folk metal -henkinen musiikki saa voimansa luonnon näkymättömistä voimista.
Kallomäki, se ei ole vain musiikkia tai keikka – se on rituaali, joka on koettava livenä. Kallomäki yhdistää metallin raakuuden, folkin sielukkuuden ja muinaisen kurkkulaulun voiman ikiaikaisen jouhikon mystiseen ja lumoavaan sointiin. Sanoitukset kumpuavat syvältä Suomen kirjoitetusta ja kirjoittamattomasta historiasta ja kansanperinteestä, maalaten kuvia, jotka resonoivat syvällä sielussa. Tämä on elämys, joka ravistelee, hurmaa ja saattaa transsiin, tarjoten matkan ajattomaan pimeyteen ja valoon – jotain, mikä on koettava itse.
Katsojan kommentti, Joensuu: ’Mitä helvettiä tuolla tapahtuu?'”

Tiedot

Päivämäärä:
12 syyskuun
Aika:
9:00 pm - 11:30 pm
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1862546214245415/