Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Superfjord, Aqua-Wreck

2 toukokuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
SUPERFJORD
Superfjordin musiikissa kohtaavat spirituaalis-psykedeelinen rock, hypnoottiset rytmit sekä isolla pensselillä maalatut äänikanvaasit. Yhtyeen keikat ovat moniaistillisia seremonioita, joissa sävellettyjen biisien ja rohkean improvisoinnin välillä seikkaileva soitto kohtaa toistodelliset taustavisuaalit. Yleisöllä on mahdollisuus säätää tajunnan termostaattia ja puhdistua sielullisesti. Ja vaikkapa tanssia.
Kuuman livebändin maineessa olevan yhtyeen julkaisut – viimeisimpinä livelevy ’For The Moment, vol. 1’ (2020) sekä studioalbumi ’All Will Be Golden’ (2018) ovat saaneet ansaittua
huomiota sekä kotimaisessa että kansainvälisessä mediassa. Yhtye valmistelee tällä hetkellä uutta pitkäsoittoa.
.
AQUA-WRECK
Aqua-Wreck on Helsingistä käsin toimiva progressiivisen rockin meren pohjanmuotoja ja aallonharjoja syleilevä yhtye. Sen kappaleissa 70-luvun taiteellisesti kunnianhimoisen rockin perinteet saavat päällensä kerroksia muun muassa funkista, jazzista ja pelimusiikista. Rock-yhtyeille poikkeuksellisesti Aqua-Wreck kirjoittaa kappaleensa ankarasti nuoteiksi. Sävellystapansa ansiosta bändi pystyy rakentamaan kihelmöiviä musiikillisia sommitelmia haastaen sekä jäsenistönsä että kuulijansa. Inspiraationsa Aqua-Wreck löytää milloin ihmismielen oikullisuudesta, milloin kuumeisista unista. Vastapainona kurinalaiselle sävellystyöskentelylle bändi soittaa rock-huumaisia keikkoja, joiden energia virtaa sydämiin ja jalkoihin.
Yhtyeen “Facade”-albumi julkaistaan vuoden 2024 aikana.
– – –
Liput 10 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
2 toukokuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1892269517957338/