Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

RULES, The Lonely, Maiju Jouppi

25 heinäkuun @ 9:00 pm - 11:30 pm

7€
* Synapopin ja indierockin ilosanomaa Bar Loosessa torstaina 25.7.2024 *
RULES
RULES on Iiti Yli-Harjan (Pintandwefall, Pillow), Sarra Keppolan, Mirva Uotilan (Lidian eka rodeo) ja Oskari Halstin (SMG) muodostama yhtye, joka soittaa maailmankirjallisuuden hahmoihin perustuvaa häpeilemättömän mehukasta ja vastustamatonta synapoppia. Triona esiintyvän yhtyeen musiikkia on julkaistu Soliti -levy-yhtiöllä ja bändi valmistelee uutta levyä.
The Lonely
The Lonely on vuonna 2022 keikkailun aloittanut indierock-trio, jonka musiikissa voi kuulla vaikutteita muun muassa synapopin ja post-punkin äänimaisemista ja kenties myös shoegaze-suristelusta. Yhtye kuitenkin jättää oman musiikkinsa genrelokeroinnin kuulijan vastuulle. The Lonely julkaisi EP:n alkukesästä 2024.
Maiju Jouppi
Maiju Joupin syntetisaattorimusiikissa kaihoisat melodiat soivat analogi- ja digisaundeilla, jotka tuovat mieleen videopelien ja elokuvien soundtrackit. Esikoisalbumi Of Epic Proportions sopii ääniraidaksi myös todellisen elämän seikkailuihin. Joupin soolosettiä on ihasteltu jo useissa tapahtumissa (mm Maunula Elektronik, Leksy-klubi).
Bandcamp: https://maijujouppi.bandcamp.com
Spotify: https://open.spotify.com/album/3OzRGXs5IxPEDvcquu0bOE…
Instagram: https://www.instagram.com/maiuin
– – –
Liput 7 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
25 heinäkuun
Aika:
9:00 pm - 11:30 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/441019918676843