Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Roju, Crucify The Faith, Glacerate

12 tammikuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€

Tämä ilta on omistettu modernille metallille eli energiaa, säröä ja vaaran tuntua!

Kolme metallikentän potentiaalisinta tulokasta laskeutuu Loosen kellariin perjantaina 12.1.2024 ja täyttää tilan raskaan melodisella paahdolla! Luvassa uusi fuzzin täyteinen hypermetalliyhtye Glacerate, moderni nu-metal -vaikutteinen Roju, sekä metalcorea, djenttiä ja melodeathiä fuusioiva Crucify The Faith.
– – –
ROJU
Illan avaava Roju on vuonna 2020 perustettu modernia metallia soittava sekstetti. Bändin soundissa vuosituhannen vaihteen nu-metal kietoutuu yhteen modernin metallin, djentin ja metalcoren kanssa. Bändi on julkaissut myös juuri uuden Prophets-rallin ja heittää ahkerasti keikkaa ympäri Suomea. Bändi on tunnetusti livenä energinen ja mukaansatempaava, eikä taatusti jätä ketään kylmäksi.
.
GLACERATE
Illan toisena bändin esiintyy helsinkiläinen fuzz-infusoitua hypermetallia soittava Glacerate, jonka kokoonpano koostuu muun muassa yhtyeiden Negatiiviset Nuoret, Assemble The Chariots ja Mørket jäsenistöistä. Yhtye lupaakin olevansa eräänlainen genrejen sulatusuuni yhdistellessään desert rockia, hardcore punkia ja popmelodioita raskaaseen metallipaahtoon.
.
CRUCIFY THE FAITH
Uutta musiikkia juuri julkaissut CTF palaa Looseen pitkän tauon jälkeen verestämään vanhoja muistoja uuden entistä synkemmän soundinsa kanssa. Tiukan coreytimen ympärille on kiedottu vaikutteita muun muassa melodeathistä, djentistä ja dethcoresta, ja kappaleet rullaavat murskaavien rytmien ja koukuttavien melodioiden kanssa energisen liveshown saattelemana.
– – –
Ennakkoliput à 10 euroa myy Tiketti: https://www.tiketti.fi/crucify-the-faith-glacerate-roju-bar-loose-helsinki-lippuja/94885
….ovelta 12 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
12 tammikuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/888104362661300