Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Riitaoja, Janne Westerlund, Hiekka

23 maaliskuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
Kevät soi Loosessa jo hyvissä ajoin! Käärmeet tanssivat vielä kankeasti, mutta kevät koittaa meille tasalämpöisille jo! Illan sävelistä vastaavat Riitaoja, Janne Westerlund ja Hiekka.
.
Show klo 21 // Liput 10 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).
– – –
Riitaoja
Musiikki on yhteiskuntaa voimakkaasti muovannut sosiaalinen voima. Lauluja on tehty ystävyydelle, ilolle, lohduttamaan vaikeina aikoina, levittämään tietoa, uskonnollisiin tarkoituksiin ja ilmaisemaan rakkautta. Riitaoja ei ole musiikissaan ikinä täyttänyt yhtäkään edellä mainituista funktioista edes hetkellisesti. Jo vuodesta 2009, Riitaoja on tehnyt näkökyvyttömyyden ja harhakuvitelmien lauluja ihmisistä, joiden kokemat rajatilat eivät johda valaistumiseen tai rakkaus pelastukseen. Tärkeä tehtävä sekin. Riitaoja esiintyy harvoin. Jokainen keikka voi olla sen viimeinen. Tämäkin.
.
Janne Westerlund
Circle, Pharaoh Overlord, Plain Ride, Sweetheart. Mm. näissä bändeissä Westerlund on kuluttanut luitaan. Tällä hetkellä hänellä on tekeillä ensimmäinen kokonaan suomenkielinen levy ylistettyjen englanninkielisten teostensa jatkoksi. Näistä biiseistä näytteitä luvassa. Soolokeikoillaan Westerlund onnistuu luomaan hillittömän jännitteen vähin elein, säestäen itseään baritonikitaralla, banjolla ja dulcimerilla.
.
Hiekka
Hiekka on yhteen hioutunutta materiaa, kiviainesta, puuta, fossiileja ja kuolleita vedeneliöitä. Joukko jyväsiä tai dyyni, pieniä kiviä. Hiekka on myös helsinkiläinen yhtye, jonka musiikki soi sähköisesti ja akustisesti kovasta päädystä pehmeään. Musiikissa on yhtyeen historian aikana kuultu sähköisen folkin, indien ja krautrockin sävyjä.

Tiedot

Päivämäärä:
23 maaliskuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/3505146539763169

Järjestäjä