Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PJK-klubi: Project Seppo Band, ¡MÄHINÄ! & Favourite Colours

25 lokakuun, 2022 @ 8:00 pm - 11:00 pm

Klo 20: Project Seppo Band
Project Seppo Band esittää perustajansa tuoreimpia jazz-sävellyksiä, joissa se yhdistää mainstream-jazzin grooveen modaalisuutta sekä vapaa improvisaatiota. Vaikka yhtye onkin aivan uunituore, ovat sen jäsenet tunteneet ja soittaneet keskenään jo pitkään. Valmistaudu siis kuulemaan kuinka yhtyeen muusikot pistävät parastaan.
Line-up: Seppo Kitachev – kitara, Antti Mäkynen – trumpetti, Joona Raitakari – rummut & Luukas Jokisipilä – kontrabasso

Klo 21: ¡MÄHINÄ!

¡MÄHINÄ! on viisihenkinen yhtye ja konsan tuorein raju rokkitykki!!
Luvassa Wanhan liiton happoprogetykittelyä ja modernimpaa rokkimatskua raffeilla soundeilla ja ennen kaikkea isolla mähinällä (tai hyvällä mielellä xd)

Line-up: Sanna Peltomäki – laulu, Hugo Hagström – kitara, Joonas Tikka – kitara, Anni Palojärvi – basso & Antti Selenius – rummut.

Klo 22: Favourite Colours

”Vuoden 2021 syksyllä perustetun Favourite Coloursin musiikin keskiössä on vahva tunne; Toistuvia teemoja ovat mm. yksinäisyys ja menneisyyden nostalgisointi jotka ilmenevät haaveellisen ja arvoituksellisen tunnelman, räiskyvän dynamiikan, vahvan ja vilpittömän laulutulkinnan, sekä rehellisten ja peittelemättömien lyriikoiden kautta. Genre-rajoja rikkova, elektronista ja orgaanista soundimaailmaa yhdistelevä massiivinen soundi tuo mieleen mm. Talk Talkin, Tame Impalan ja Cocteau Twinsin kaltaiset yhtyeet.

Favourite Colours on julkaisemassa ensimmäisen singlensä loppusyksystä.”

Line-up: Laulu, koskettimet, kitara – Aaro Seppänen, Rummut – Niilo Suihko, Basso – Ilmo Cantell, Koskettimet – Valtteri Tuominen & Kitara – Atte Aaltonen.

Tiedot

Päivämäärä:
25 lokakuun, 2022
Aika:
8:00 pm - 11:00 pm
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1049313449096516/