Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

PJK-Klubi: Ylona, Sloflo & Fleur Fatale

13 joulukuun @ 8:00 pm - 11:00 pm

Klo 20: Ylona

Ylona (oikealta nimeltään Ilona Savolainen) tekee orgaanista popmusiikkia suomeksi. Aikaisemmin englanniksi elektronista popmusaa tehnyt artisti löysi uuden rakkauden perinteisistä bändisoittimista, kitara-sooloista ja suurista stemmasovituksista. Artistikuvan takana oleva persoona tunnetaan valoisana tyyppinä, joka ei mielellään halua murheillaan muita rasittaa. Ylonan lauluissa nuo murheet kuuluvat melankolisena pohjavireenä, jota kuitenkin koristavat artistin sisältä kumpuava valo ja toivo. Periaate on se, että lauluissa ajatukset uskalletaan sanoa ääneen, oli kyse sitten kuolemasta, intohimon tai rakkauden suurista tunteista tai sitten siitä, ettei tunne enää yhtään mitään.

Ylona on tuttu vuoden 2016 Uuden Musiikin Kilpailusta ja kuuluu myös englanninkielistä popmusiikkia tekevään HEROINES-naisyhtyeeseen, joka voitti Nelosen All Together Now -musiikkiohjelman syksyllä 2020.

Kokoonpano: Ilona Savolainen – laulu, Patrik Tuominen ja Aapo Kokko – kitara, Leevi Heikkilä – rummut, Johannes Suominen – basso, Juha Vuolle – kosketinsoittimet, Lilja Lundén – taustalaulu

Klo 21: Sloflo

Klo 22: Fleur Fatale

K18 // Vapaa pääsy!

Tiedot

Päivämäärä:
13 joulukuun
Aika:
8:00 pm - 11:00 pm
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/869594287407272/

Järjestäjä