Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

NO EI!, Sallan Tauti & K.E.K.

15 kesäkuun, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
NO EI!, Sallan Tauti ja K.E.K. laittavat Bar Loosen rakenteet savuamaan torstaina 15.6.2023!
– – –
NO EI! on uusi, helsinkiläinen hardcore/punk-yhtye, joka varastaa meteliinsä ainekset samasta dkminortreathktmkrefusedtkblacksabbathblackflagnylonbeat-sammiosta kuin kaikki muutkin, kuulostaen hetkittäin myös omalta itseltään. Sanoituksista löytyy sopivassa suhteessa niin politiikkaa kuin tummaa huumoriakin. Yhtye solmi vuoden 2022 lopulla sopimuksen Rolling Recordsin kanssa ja ensimmäinen single ”Viimeinen valhe” julkaistiin suoratoistopalveluissa 13.1.2023 ja toinen single ”Saatana saapuu Kokkolaan” julkaistiin juuri toukokuussa.
– – –
Sallan Tauti on helsinkiläinen punkrocktrio, joka laulaa asioista jotka vituttavat.
– – –
K.E.K. (Kivettyneet Elävät Kuolleet, Hki/jkl) perustettiin vuonna 2011 melontaretkellä Kolovedellä. Huomattiin, että mukana on punk-rumpali, noise-basisti, roots-kitaristi ja neljäs, joka osasi vähän soittaa kitaraa ja huutaa. Musiikkityyliksi muotoutui erään aamun varhaisina tunteina, poltetun laavun vieressä oivallettu ”laavunpolttopunk”, joka on lähellä vanhan liiton HC-punkkia, mutta omalla hiukan äkkiväärällä otteella, melodisuuttakaan täysin unohtamatta. Lyriikat ovat kusisenraikkaita ja kumartavat toisinaan melontaretoriikkaan ja välillä yhteiskunnan eriskummallisuuksiin.
”…bändin erinomainen soittosuoritus pistääkin hiljaiseksi; ei kaikki punkin sukuinen ole pelkkää aivotonta mättöä ilman sävelkorvaa. Ei tästä yksinkertaisesti voi olla pitämättä.” -Ville Toivanen, Imperiumi
– – –
Show 21 // Liput 7 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
15 kesäkuun, 2023
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/998911631141161