Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mount Mary, Luxury Toys & Ian Voltage

12 elokuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

8€
Mount Mary, tuore suomalainen hard/classic rock -yhtye julkaisi nimeään kantavan debyyttialbumin tammikuussa 2021.
Mount Maryn musiikissa raskaat riffit tunkeutuvat tajuntaan ja särökitarat möyryävät Maria Hännisen ja Petri Majurin käsissä. Jukka Jylli bassossa ja Otto Haapanen rummuissa takaavat, että tanakkuutta riittää. Hänninen laulaa tyyliin sopivalla rosoisuudella. Biisit ovat Hännisen käsialaa, sovitettuna bändin voimin.
Bändin jäsenet ovat kukin kantaneet korttansa kekoon rokin saralla jo pitkään. Lukuisten bändien ja artistien keikoilla ja levyillä heitä on nähty ja kuultu, mainittakoon mm. Havana Black, Kingston Wall, Pelle Miljoona, Dave Lindholm, The Empire Strikes, Caroline, Corky Laing, Ken Hensley , Hector, Freukkarit jne.
Luxury Toys on Lahdessa vuonna 2008 alkunsa saanut renessanssirock-yhtye, jonka musiikkia kuvaillaan usein rockin, popin, bluesin, soulin ja funkin fuusioksi. LToys soittaa jokaisen keikkansa kuin se olisi viimeinen. https://luxurytoys.org/
Ian Voltage on Helsingissä vuonna 2019 perustettu kovaa rokkia ja höyhensarjan heviä soittava yhtye. Yhtye kumartaa syvään esikuviensa Guns N’ Rosesin ja Alice In Chainsin suuntaan, tehden kuitenkin omaa juttuaan. Bändi julkaisi 2.3.2022 debyytti-EP:nsä Spring of Turmoil. Julkaisu sisältää viisi kappaletta, joista ensimmäinen sinkku G.F.W. julkaistiin musiikkivideona 11.2.2022. Videon ohjauksesta ja kuvauksesta vastasi Teppo Ristola. EP:n biisit ovat päässeet niin kansainvälisille radioaalloille, kuin Spotify:n soittolistoille. Ian Voltage menetti keväällä 2022 keikkaneitsyytensä, ja janoaa jälleen päästä liveyleisön eteen soittamaan. Ensimmäisillä keikoilla yleisö on ottanut tämän tuoreen bändin runsaslukuisena, ja innostuunena vastaan. Loosen keikalla on luvassa treeniksen uumenissa kesän aikana tiukaksi treenattuja uusia biisejä, sekä energistä livemeininkiä.
20.00 ovet
20.30 Mount Mary
21.30 Luxury Toys
22.30 Ian Voltage
Sisäänpääsy 8 € (+3 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
12 elokuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
8€
https://www.facebook.com/events/1256034571875668/