Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mariuksen vallankumous, Vaarin seikkailut, Riekko Salama

11 heinäkuun @ 8:30 pm - 10:30 pm

7€
RIEKKO SALAMA
Riekko Salama soittaa pastellinsävyistä rockia. Sähkökitarat, isot kertosäkeet ja tarkkanäköiset lyriikat ovat syvällä Riekko Salaman DNA:ssa. Bändin keväällä 2024 julkaistu ensimmäinen single ’Kesänmurha’ valloitti paikallisradioiden soittolistat sekä Yle:n levylautakunnan. Yhtye haluaa levittää ympärilleen hyvää energiaa ja jättää keikoillaan pastellinsävyisen muistijäljen arjen harmauden keskelle.
– – –
MARIUKSEN VALLANKUMOUS
Mariuksen Vallankumous on kitaristi-laulaja Marius Pirhosen vuonna 2020 perustama indierock-yhtye, jonka musiikissa suomirockin perintö yhdistyy mm. 80-luvun synthpoppiin. Mariuksen uusromanttisiksi luonnehdituissa lyriikoissa kaivataan aina jotain tai jonnekin, ja musiikkia on verrattu niin Anssi Kelaan kuin Dingoon. Yhtyeen julkaisemat singlet ovat keränneet kymmeniätuhansia kuunteluita Spotifyn New Music Friday-, Iskelmä kuuluu kaikille sekä Suomirock tänään -listoilta. Elviira oli vuoden 2022 soitetuin biisi Radio Keskisuomalaisessa.
.
Debyyttialbumi Ei kuolla viisaampina ilmestyi maaliskuussa 2024.
– – –
VAARIN SEIKKAILUT
Vaarin seikkailut on eeppisen soundin ja pehmeän grooven bändi, jonka musiikkia on luonnehdittu hyväntuuliseksi kasariprogeksi ja sen on kuvailtu muistuttavan rakenteellisesti ja sisällöllisesti yhtä maailman tunnetuimmista pehmeän rockin bändeistä; Totoa. Bändi koostuu rautaisista ammattimuusikoista ja on tunnettu omaperäisestä soundistaan, saumattomasta yhteissoitostaan ja rohkeasta tulkinnastaan.