Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Majesties (levyjulkkarit) w/ Refugees, E. Sydänpuu & Mustat Maijat

6 elokuun @ 8:30 pm - 11:00 pm

9€
Kesällä 2021 Helsinkiläinen Majesties suuntasi Lappeenrannan Crane Studioon äänittämään kokopitkän debyyttinsä ja kohta, 22.7., ”Wind Cries In The Scarlet Night” näkee päivänvalonsa ehtana vinyylipainoksena. Tämä yhdeksän kappaletta sisältävä ja eri tyylilajeja sekoittava keitos on tiukka leka, joka kiteyttää Majesties-yhtyeen selkärangan ja sielun: Menneille vaikutteille annetaan niille kuuluva kunnia, mutta jo seuraavassa käänteessä vanhat monumentit potkitaan p*skaksi ja rikkoutuneista partikkeleista kasataan uusi ja entistä komeampi rock’n roll -pyhättö!
Mukana illassa:
E. Sydänpuu & Mustat Maijat on tuore tänä vuonna perustettu poprock -yhtye, joka omien sanojensa mukaan edustaa ”skandinaavista betonimelankoliaa”, viitaten vuosituhannen alun (kotimaisen) populaarimusiikin soundiin. Maijojen estetiikka kääntyy mykkäelokuvien, 1970-luvun glamin ja sirkuksen puoleen, joten jos soitto ei suju, niin ainakin kelpaa katsoa. Bar Loose tulee olemaan Sydänpupun ja Mollamaijonen debyyttikeikka (Pietarissa piti soittaa kesäkuussa, mutta se nyt peruuntui syystäkin). Juuri studioon menevä yhtye julkaisee ehkä jotain loppuvuoden puolella, jos kehtaa.
Refugees syntyi vuonna 2019 Vantaan työmaakontissa ja ryömi Helsingin kaduilla vuodet 2020–2021, koki jälleensyntymisen, äänitti ensimmäisen levynsä ja julkaisi sen vuonna 2022. Refugees on alku, loppu, kaaos ja uudelleensyntymä. Ikuisesti jumissa menneillä vuosikymmenillä, mutta silti aikaansa edellä. Aina skidisti epävireessä, mutta silti maailman tiukin liveshow. Jos ei tiukin, niin vähintään sekavin. Debyyttialbumi I started a tragedy (That I couldn’t resist) julkaistiin viime huhtikuussa ja vaikka fyysiseen versioon ei riittänyt rahat, löytyy platta suoratoistopalveluista. Saatana ei saanut omaansa, perästä päin kuuluu, saatana. Tule todistamaan Refugees ennen kuin kaupat syntyvät ja bändi on pilalla.
Aikataulu:
20.30 Ovet
20.45 E. Sydänpuu & Mustat Maijat
21.30 Refugees
22.15 Majesties
Liput ennakkoon 9 euroa (tulevat myyntiin pian), ovelta 10 euroa (+3 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
6 elokuun
Aika:
8:30 pm - 11:00 pm
Hinta:
9€
https://www.facebook.com/events/1087998125086071/