Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lovers Left Alive, Boneyard & S.P.I.T.

9 heinäkuun, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
Heinäkuussa on taas luvassa ehtaa Rock and Rollin ilosanomaa!
Lauantaina 9.7. Loosen jytäkellarin lavalla nähdään juuri Norjan Skienissä keikkareissulla yhdessä matkanneet Lovers Left Alive ja Boneyard, sekä illan avaava nuorten hurjien rokkibändi S.P.I.T., joka saapuu Jyväskylästä ensimmäiselle Loosen keikalleen.
-Lovers Left Alive-
Stadilaista katurockia 20-luvulle vauhdilla tuova nelikko luottaa raakaan ilmaisuun, hyvään rullaukseen ja tee se itse-meininkiin. Tällä hetkellä bändi kerää matkakassaa syksyn minirundille Britteinsaarille, joten nyt on hyvä hetki auttaa näitä tulevia Kallion mystisimpiä rockpersoonia pääsemään maailmalle, ja siistiä siinä samalla hieman katukuvaa!
-Boneyard-
Mm. musiikkilehti Rumba on tituleerannut järvenpääläislähtöistä Boneyardia yhdeksi maamme tämän hetken lupaavimmista rock-bändeistä. Lisää rosoa soundiinsa löytänyt bändi työstää paraikaa uutta materiaalia, jota myös kuullaan tällä keikalla!
-S.P.I.T.-
Illan avauksena jytäkellarin lauteet ensimmäistä kertaa polttamaan pääsevä S.P.I.T. on nuori, törkeä ja nälkäinen rokkibändi Jyväskylästä.
Vuodesta 2018 asti operoinut Hard Rock-sirkus on saanut vaikutteita bändeiltä kuten Motörhead, Guns ’N’ Roses, Avenged Sevenfold ja The 69 Eyes. Bändi on julkaissut kaksi singleä, ”Neckbreaker” ja ”Moisturizer”, joita on jo soitettu useilla eri radiokanavilla. Mm. YleX kuvaili bändiä harvinaisen törkeäksi ja energiseksi.
S.P.I.T takaa rajun lavaesiintymisen, viihdyttävän shown ja liikkuvan yleisön.
Liput 10 € (+3 € eteispalvelumaksu)

Tiedot

Päivämäärä:
9 heinäkuun, 2022
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/315400687331665/