Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joni Ekman Group w/ Kärmes

15 syyskuun, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

14€

JONI EKMAN

Rock-kentän väsymätön ahertaja Joni Ekman on tamperelaistunut rock-muusikko Somerolta. Vuoden 2020 ”Sinulle…” menestyslevyn jälkeen Joni alkoi työstää tähänastisen uransa kunnianhimoisinta albumia. Välityönä tehty, suuremmalta yleisöltä piiloon jäänyt ”Minulle…” albumi antoi viitteitä tulevasta muttei aivan paljastanut kaikkea. Nyt on vettä virrannut Tammerkoskessa ja tässä se on: EkMania!
Se on herkkä, rehellinen, raju ja raikas. Täydellistä musiikkia jokaiselle viikonpäivälle.

Uudessa livekokoonpanossa, Joni Ekman Groupissa, mukana musisoivat Sini Suvanto ja Kalle Stenvik.

– – –

KÄRMES

Mitä yhteistä on Muskalla, Fleetwood Macillä, Tehosekoittimella ja The Hellacoptersilla? Kärmes-yhtyeen vaikutteet edustavat kitaravetoisen rock-musiikin suurten vuosikymmenien mehuisaa ydintä. Kärmes on kuin cocktail, jonka ainekset ovat 70-80 -lukujen rock, punk ja iskelmä. Mukaan on lisätty ripaus AOR:n tarttuvuutta ja kokonaisuus on kruunattu aimo annoksella vuosituhannen vaihteen rockia.

Kärmeksen kymmenestä kappaleesta koostuva esikoisalbumi on juuri ilmestynyt. Se on alusta loppuun kitaravetoisen rockin ilotulitusta. Levyn ilmaisu nojaa klassisen rockin, punkin ja 70-luvun iskelmän suuntaan, mutta keskiössä ovat kuitenkin aina hyvät biisit -riippumatta siitä, missä muodossa ne lopulta esitetään. LP-levyä myydään keikoilla ja hyvin varustetuissa levykaupoissa.”

– – –

Ennakkoliput à 14 € myynnissä nyt: https://www.tiketti.fi/joni-ekman-group-karmes-bar-loose-helsinki-lippuja/92962

…. ovelta 15 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
15 syyskuun, 2023
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
14€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/121075141081879/