Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jack Friday: Ty Roxy & DJ Sakari Kolmonen

6 toukokuun, 2022 @ 5:00 pm - 11:00 pm

Toukokuussa perjantaisin järjestettävä minifestari marssittaa Bar Loosen lavalle Jack Friday*-hengessä vakuuttavan nipun kotimaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimiä. Neljästä erillisestä klubi-illasta koostuva tapahtumasarja tarjoaa kattavan ja mielenkiintoisen matkan suomalaisen indie-skenen syövereihin.
Ensimmäisellä klubilla esiintyy yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista elektronisista artisteista, Ty Roxy. Kyseessä on useammassa helsinkiläisessä underground-yhtyeessä (mm. Tamara Luonto, Plastic Tones, Kissa, Ghost World) vaikuttavan Tytti Roton alter ego, joka syttyi olemassaoloon intohimosta 80- ja 90-lukujen disco- ja dancemusiikkiin sekä itsenäisen lofi-äänittämisen ideaalista. Ty Roxy luo musiikkinsa ilmaisohjelmilla ja halvoilla vintagesyntetisaattoreilla. Lofi-tekeminen merkitsee riippumattomuuden lisäksi harkittua esteettistä linjaa ja etsintää, joka johtaa odottamattomiin maailmoihin ja kokemuksiin.
Loppuillan musiikista vastaa DJ Sakari Kolmonen, joka on henkilö mm. Hän, Kuusamo ja Teksti-TV 666 -orkestereiden takaa sekä myös toinen jäsen Kuusamon DJ-duosta.
Aikataulu:
17.00 ovet
19.00 Ty Roxy
20-23 DJ Sakari Kolmonen
Vapaa pääsy! (ovella peritään 3,50 euron eteispalvelumaksu).
Tulevat klubit:
13.5. Hulda Huima
20.5. Kuuhullu
27.5. Liam and Patsy Recreation goes C’mon You Know w/ Rockin’ Chair & Mojo DJ’s
* Jack Daniel’sin tislaamo sijaitsee Moore Countyssa. Kyseinen maakunta on ”kuiva” eli vaikka kieltolaki kumottiinkin Yhdysvalloissa vuonna 1933, päättivät muutamat maakunnat säilyttää lain, joista Moore County on siis yksi esimerkki. Tähän tekee poikkeuksen Jack Danielsin tislaamo, jonka putiikista voi ostaa ”sisustuksellisia viskipulloja”. Tislaamo helpottaa työntekijöidensä kuivuutta jakamalla joka kuun ensimmäisenä perjantaina palkkakuoren kyljessä pullollisen sitä itseään. Tästä perinteestä on kehittynyt Jack Friday, jota kulkee myös nimellä Good Friday. Loosessa toukokuun perjantait ovat äärimmäisen hyviä.

Tiedot

Päivämäärä:
6 toukokuun, 2022
Aika:
5:00 pm - 11:00 pm
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/401745211806064/