Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jack Friday: SUAD (duo)

2 kesäkuun, 2023 @ 7:30 pm - 9:00 pm

Toukokuussa käynnistyvä Jack Friday* -klubisarja marssittaa Bar Loosen lavalle vakuuttavan nipun kotimaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimiä. Viidestä erillisestä klubi-illasta koostuva tapahtumasarja tarjoaa kattavan ja mielenkiintoisen matkan suomalaisen indie-skenen ja myös blues rockin syövereihin. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

– – –

Kesäkuun ensimmäisellä Jack Friday -klubilla esiintyvän SUADin sävellyksiin ja soundimaailmaan liittyy tunnusomaisesti omakohtaisuus ja erilaiset tummat sävyt. Tammikuussa 2021 julkaistu debyyttialbumi Waves matkaa syviin vesiin, jossa omat henkilökohtaiset tunteet ja asiat sekoittuvat luovaan prosessiin, jopa tahattomasti. ”Saatan joskus jälkeenpäin herätä ymmärtämään paremmin mistä lyriikat kertovat kappaleen ollessa jo valmis. Biisien teko on mulle usein intuitiivinen ja intiimi prosessi. Joskus tuntuu sille, että sanoitukset ovat jo itsessään avautumisia, joiden selittäminen muille voi tuntua hankalalta”.

– – –

Aikataulu:

17.00 ovet ja edullisia after work -herkkuja
19.30 SUAD (duo)

– – –

Vapaa pääsy!

– – –

Klubit:

5.5. Ben Granfelt
12.5. Honky T. Hyena & Star Marcs
19.5. Rosita Luu
2.6. Suad
9.6. Iris Kukka
– – –

* Jack Daniel’sin tislaamo sijaitsee Moore Countyssa. Kyseinen maakunta on ”kuiva” eli vaikka kieltolaki kumottiinkin Yhdysvalloissa vuonna 1933, päättivät muutamat maakunnat säilyttää lain, joista Moore County on siis yksi esimerkki. Tähän tekee poikkeuksen Jack Danielsin tislaamo, jonka putiikista voi ostaa ”sisustuksellisia viskipulloja”. Tislaamo helpottaa työntekijöidensä kuivuutta jakamalla joka kuun ensimmäisenä perjantaina palkkakuoren kyljessä pullollisen sitä itseään. Tästä perinteestä on kehittynyt Jack Friday, jota kulkee myös nimellä Good Friday. Loosessa toukokuun perjantait ovat äärimmäisen hyviä

Tiedot

Päivämäärä:
2 kesäkuun, 2023
Aika:
7:30 pm - 9:00 pm