Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jack Friday: Rebekka Holi

10 toukokuun @ 7:00 pm - 9:00 pm

Vapaa pääsy!
Bar Loosessa jo kuudetta kertaa järjestettävä Jack Friday* marssittaa Bar Loosen lavalle vakuuttavan nipun kotimaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimiä. Neljästä erillisestä klubi-illasta koostuva tapahtumasarja tarjoaa kattavan ja mielenkiintoisen matkan suomalaisen indie-skenen ja myös soulin syövereihin. Tapahtumiin on vapaa pääsy.
– – –
Kevään klubit avaa Helsingistä kotoisin oleva laulaja-lauluntekijä Rebekka Holi, jonka musiikki on oivaltava sekoitus rokkia ja indiepoppia. Musiikkia läpi elämänsä säveltänyt artisti on suorasukainen sanoittaja, joka kertoo kappaleissaan oman elämänsä kokemuksista ja koukeroista.
.
Rebekka Holi julkaisi helmikuussa 2024 uuden Kukkaan-albuminsa. Kukkaan on musiikillisesti Holin aiempaa tilkkutäkkimäistä Posliinijättiläinen -albumia suoraviivaisempaa poppia ja rokkia. Melodiat ovat koukuttavia ja omintakeisia kuten Holin sävellystyyliin kuuluu. Holin soittama akustinen kitara myös nivoo albumin tunnelmallisesti latautuneita kappaleita kauniisti yhteen. Tuokiokuvamaisesta albumista välittyy kuuntelijoille selkeä viesti: ympäristön tarkkaileminen ja kohtaamiset toisten olentojen kanssa kasvattavat ja niin ollen avittavat kukkaan puhkeamisessa.
– – –
Klubit:
10.5. Rebekka Holi
17.5. Kissa (soolo)
24.5. Pekka Nisu
31.5. Emilia Sisco
– – –
Aikataulu:
17.00 ovet ja edullisia after work -herkkuja
19.30 show
K18 // Vapaa pääsy!
– – –
* Jack Daniel’sin tislaamo sijaitsee Moore Countyssa. Kyseinen maakunta on ”kuiva” eli vaikka kieltolaki kumottiinkin Yhdysvalloissa vuonna 1933, päättivät muutamat maakunnat säilyttää lain, joista Moore County on siis yksi esimerkki. Tähän tekee poikkeuksen Jack Danielsin tislaamo, jonka putiikista voi ostaa ”sisustuksellisia viskipulloja”. Tislaamo helpottaa työntekijöidensä kuivuutta jakamalla joka kuun ensimmäisenä perjantaina palkkakuoren kyljessä pullollisen sitä itseään. Tästä perinteestä on kehittynyt Jack Friday, jota kulkee myös nimellä Good Friday. Loosessa toukokuun perjantait ovat äärimmäisen hyviä.

Tiedot

Päivämäärä:
10 toukokuun
Aika:
7:00 pm - 9:00 pm
Hinta:
Vapaa pääsy!
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1176123750224019