Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

INKE LAUNI, BLUES BIZARRE, TAMMO KYLKILAHTI & AHTAANPAIKANKAMMOT

24 elokuun, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Bar Loose tarjoaa monipuolisen kattauksen paikallista rock-musiikkia. Luvassa psykedeliaa, melankoliaa, säröä, runoutta ja kaikkea tältä väliltä. Tervetuloa!
20.30 ovet
21.00 Tammo Kylkilahti & Ahtaanpaikankammot
21.45 Blues Bizarre
22.30 Inke Launi
Liput 7 euroa (+3 € eteispalvelumaksu).
TAMMO KYLKILAHTI & AHTAANPAIKANKAMMOT
Soitamme surrealistista runousrockia.
BLUES BIZARRE
Blues Bizarre soittaa bluessävytteistä musiikkia itämaisin, progressiivisin ja psykedeelisin sävyin saaden aikaan kokemuksen, joka ihastuttaa ja kummastuttaa. Se on kuin raikas mikrotonaalinen ääni tasavireisen musiikin keskellä. Tämä bändi saa varmasti mielikuvituksesi laukkaamaan!
INKE LAUNI
Inke Launi on suomenkielinen alternative rock -bändi, joka johdattaa keinuvien rytmien kautta tummien tarinoiden äärelle. Orgaanisessa estetiikassa jokainen elementti merkitsee ja vastakohdat täydentävät toisiaan – raa’an muhkea soundi kulkee käsi kädessä laulajan herkän tulkinnan kanssa. Inke Launi esittää Loosessa kappaleita esikoisalbumiltaan, jonka julkaisu on parhaillaan työn alla. Albumilla käsitellään sisäisen maailman ristiriitoja ja kahtiajakautuneisuutta sekä muutosten tuomia tunteita. Albumi nauhoitettiin lähes kokonaan livenä ja soundimaailmassa pyrittiin palaamaan ajassa taaksepäin. Musiikin luonnolliset vivahteet ja säröt saavat kuulua, mikä tekee musiikista rohkeaa ja erottuvaa. Teasereitä albumilta päivittyy Inke Launin someen pian, käy tutustumassa!

Tiedot

Päivämäärä:
24 elokuun, 2022
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1265658387514413/