Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

#fuckcancer Charity Night: Lehtivihreät, Tuula Kailas, Katri Somerjoki Katharsis, Ozzmond + DJ Sir Rytmi

19 marraskuun, 2022 @ 8:30 pm - 11:00 pm

10€
Syöpä koskettaa meistä jokaista tavalla tai toisella. Tällä hyväntekeväisyyskeikalla muistetaan syövälle menetettyjä ystäviä, kavereita ja tuttuja, sukulaisia, lapsia ja vanhempia. Ostaessasi lipun keikalle tuet syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään sekä suomalaista syöpätutkimusta. Tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Syöpäsäätiölle.
Liput 10 € (+3,5 € eteispalvelumaksu), ennakkoon Tiketistä tai ovelta.
Illan ohjelmassa ja tässä arvokkaassa työssä mukana ovat Haapajärven lahja maailmalle, legendaarinen LEHTIVIHREÄT, TUULA KAILAS, KATRI SOMERJOKI KATHARSIS ja OZZMOND.

20.30 Ovet auki alakertaan

20.45 OZZMOND

21.10 KATRI SOMERJOKI KATHARSIS

21.30 TUULA KAILAS

22.15 LEHTIVIHREÄT

DJ Sir Rytmi vastaa illan levymusiikista 23.15 saakka, jonka jälkeen disko.
LEHTIVIHREÄT:
Lähes 20 vuoden tauolta palannut Lehtivihreät on vuosien jälkeen taas takaisin alkuperäisessä kokoonpanossaan Pena, Lale, Jukkis ja Frank! Yhtyeen nykyinen keikkasetti on monipuolinen läpileikkaus yhtyeen kaikista levyistä. 2022 Jytäkesä Go-Go -festareilla timanttisen keikan täydelle salille vetänyt bändi näytti olevansa tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin koskaan!
Haapajärvellä perustettu Lehtivihreät toimi vuosina 1992-2003, ja kuului legendaarisen lahtelaisen levy-yhtiö Levy-Yhtiön rosteriin yhdessä Apulannan, Tehosekoittimen ja Punaisten Messiaiden kanssa. Yhtye julkaisi aktiiviuransa aikana albumit Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa (1996), Istanbulissa (1997) ja Unta ja nälkää (2000) sekä useita pienempiä julkaisuja.

OZZMOND eli Tappolan Onni on tuttu mm. juuri 30-vuotisjuhliaan viettäneestä Fumble-yhtyeestä. Nyt Onnin alter ego OZZMOND täräyttää illan käyntiin folkpunkmeiningillä. Jalka vispaa taatusti.

KATRI SOMERJOKI KATHARSIS eli Katri ja kitaristi Stefanos Hirvonen ovat tehneet yhdessä musiikkia jo yli 20 vuoden ajan eri kokoonpanoissa. On ollut juurevampaa kamaa à la Cat Lee & Co, sekä Katrin sedän Rauli Somerjoen tuotantoa esittänyt Katri Somerjoki & Niittisydän. Katri muistetaan takavuosilta myös Mascara-yhtyeestä, ja hän on tehnyt soolotuotantoa myös Catrione-nimellä. Tänä iltana tämä duo vie fiiliksen sielukkaisiin tunnelmiin.

TUULA KAILAS on suht tuore, helsinkiläinen kokeileva ja vekkuli punkrock-yhtye. Jos Ursus Factory ja Hassisen Kone lähtee, niin lähtee Tuula Kailaskin. Bändiltä ilmestyi juuri uusi single ja video ”Virtaa Olaville”. Tule katsomaan jos et usko, ja joraa mukana!

DAGGERPLAY on joutunut perumaan esityksensä.

Tiedot

Päivämäärä:
19 marraskuun, 2022
Aika:
8:30 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/343141884684753/