Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Einvigi (levynjulkkarit), Marrasmieli, Kneel Before The Death

21 maaliskuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
Einvigi julkaisee kolmannen albuminsa ”Monokroma” 1. Maaliskuuta ja viettää levyjulkkareitaan Helsingin Bar Loosessa 21.3.! Menossa mukana raudan kovat Marrasmieli ja Kneel Before The Death.
– – –

Einvigi:

Yhtye luo musiikillaan unenomaisia tarinoita, jotka soljuvat eteenpäin niin tunnelmoinnin kuin aggression keinoin. Yhtye perustettiin vuonna 2014 Turussa ja maaliskuussa se juhliikin kymmenvuotista taivaltaan julkaisemalla kolmannen albuminsa nimeltä ”Monokroma”. Kuten yhtyeen toisen ”Yö kulke kanssani” pitäsoiton, uusimman albumin julkaisee saksalainen Einheit Produktionen. Yhtyeessä soittavat Petteri Granberg (kitara&laulu), Joonas Koppanen (basso&huutolaulu), Krister Virtanen (kitara) sekä Mikael Ruoho (Rummut).

Linkit

https://linktr.ee/einvigiofficial
– – –

Marrasmieli:

Black/folk metal -yhtye Marrasmieli on tähän mennessä julkaissut Naturmacht Productions -levy-yhtiön kautta yhden EP:n ja kaksi täyspitkää albumia. Tuusulanjärven rannoilta saapuvan yhtyeen musiikki on kerännyt kuuntelijoita ympäri maailmaa, ja vuosien saatossa yhtyeestä on tullut tuttu nimi raskaan musiikin kuuntelijoiden keskuudessa.

Linkit:

Oaks of England single: https://www.youtube.com/watch?v=U8EglkIeb4g

www.facebook.com/marrasmieli

www.instagram.com/marrasmieli

– – –

Kneel Before the Death:

Yhtye on vuonna 2013 perustettu helsinkiläinen äärimetalliyhtye. Kneel BeforeThe Death yhdistää musiikissaan elementtejä sinfonisesta metalista, black metalista sekä elektronisesta musiikista ja luo sillä itselleen tunnistettavan äänimaiseman. Tämä Suomen raskain poikabändi tarjoilee keikkasetin täydeltä armotonta tykittelyä, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Linkit:

https://www.instagram.com/kbtdband/

https://www.facebook.com/KBTDBand/

https://www.youtube.com/@KneelBeforeTheDeath

Tiedot

Päivämäärä:
21 maaliskuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/269058165900634