Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aamurusko, Lempivärit ja Onni Rajaniemi & Antikyyniset

19 heinäkuun, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Upea yhtyekolmikko Aamurusko, Lempivärit ja Onni Rajaniemi & Antikyyniset saapuvat viihdyttämään yleisöä Bar Looseen heinäkuussa.

Lempivärit on omaleimainen, sydämetsulattava, folk-yhtye, jonka soitto uiskentelee kansanmusiikin, progen ja indien maastossa. Yhtyeen laulut ottavat leikkisästi kantaa maailman menoon. Viisihenkisessä yhtyeessä soivat mm. kitara, banjo, ukulelebasso, alttoviulu sekä puupuhaltimet.

Aamurusko on sekstetti, jonka kaihoisat kappaleet käsittelevät ikävää, rakkautta ja murheellista maailmaa. Musiikissa yhdistyy kansanmusiikki, indiefolk ja hitunen americanaa.

Onni Rajaniemi & Antikyyniset on laulaja-lauluntekijä Onni Rajaniemen luotsaama yhtye, joka soittaa folkin ja seitinohuen psykedelian sekaista poprockia ja helinäpoppia. Voimatrio rakentaa energisellä ja vivahteikkaalla soitollaan siltaa tekstivetoisen suomirockin ja suuremman maailman kitarakimmellyksen välille ajoittain metelöiden kuin 1990-luku ei olisi koskaan päättynytkään. Rajaniemen kirjoittamissa lauluissa päätään nostavat esiin niin nuoruuden naiivi itsevarmuus kuin epävarmuus, pakahduttava ilo ja suru, sekä hämmennys maailmasta, jossa on samalla ihanan vaikeaa ja kauhistuttavan helppoa elää. Onni Rajaniemi & Antikyyniset manaa soitollaan ja laulullaan esiin ne tunteet, joita usein häpeämme näyttää ulospäin.

Tiedot

Päivämäärä:
19 heinäkuun, 2023
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/784683596369107