AUKIOLOAJAT

BAR LOOSE:         ¦ ¦   Iggy's Bar & Food Joint: 
MA-TI SULJETTU  ¦ ¦   MA-TO 17-24
KE-TO 20-04      ¦ ¦   PE-LA 16-04
PE-LA 18-04       ¦ ¦   SU 17-24
SU 23-04

Huom! Keikkalippulaisille narikka puoleen hintaan (1,5 €), normaalisti 3 €. Dj-liput sisältävät narikan. Tiistaisin ei eteispalvelua, ellei tapahtumassa toisin mainita.

KEIKKOJEN SOITTOAJAT

KEIKKOJEN SOITTOAJAT

21.00, 21.45 ja 22.30 (kolme esiintyjää)
21.00 ja 22.00 (kaksi esiintyjää)
22.00 (yksi esiintyjä)

Alakerta aukeaa ja lipunmyynti alkaa puolituntia ennen keikan alkua.

DJ:t keskiviikosta sunnuntaihin 23.00 - 03.30.


Tulevia tapahtumia

KE 24.1.
21:00
PLEKSIVIIKKO: FACE THE LEGACY, SAINTS FOR MASS PROCUCTION, RECOILS
KE 24.01.2018

Face The Legacy, Saints For Mass Production ja Recoils nousevat Bar Loosen lavalle 24.1. 2018!

Face The Legacy on Jyväskylästä tuleva hard rock-yhtye, jonka musiikki pohjautuu 80-90-lukujen hard rockiin, moderneilla vaikutteilla ja saundeilla.

Recoils: Recoils on vuonna 2012 perustettu helsinkiläis-tamperelainen alternative metal -bändi, joka maalailee musiikillaan mystisiä maisemia ja raskaita tunnelmia.

Saints For Mass Production on helsinkiläinen metalli-yhtye, joka soittaa melodista metallia uniikilla saundilla.


>> FACE THE LEGACY
>> SAINTS FOR MASS PRODUCTION
>> RECOILS
Liput: 6 €
Tapahtuma Facebookissa
KE 24.1.
23:00
DJ VINYYLITAITEILIJA JÄRVINEN KLO 23-04
KE 24.01.2018

Sitähän se kaikki on, musiikkia laidasta laitaan! Ei ole rajoja, vaan "Aikuinen nainen", "Hyvät, Pahat ja Rumat", "Veijarit ja Pyhimykset" soivat sulassa sopusoinnullisessa sekametelissä yhdessä Weather Reportin, Slayerin, Musen, Adelen ja Hortto Kaalon kanssa Vinyylitaiteilija Järvisen illassa. Äänilevyt läheltä ja kaukaa pistävät sukat pyörimään eikä illan hikoilun jälkeen tuota mitään tunnontuskia vetää triljoona kaloria sisältävää megapizzaa, sillä sen verran kaloreita palaa, kun laulava tennissetä pyörittää mekaanista musiikkia äänilevyiltä. Teitä on varoitettu! Tulkaa siis tonteille!

Liput: 3 € (sis. narikan)
Tapahtuma Facebookissa
TO 25.1.
20:00
BRAINDEAD COMEDY #13
TO 25.01.2018

Braindead Comedy is one of the last few English stand-up shows left in Finland. Over the last year we've built a suspiciously dark basement into the place where magic happens. You are welcome to join our show, where rising stars will make you laugh (or die trying) in a warm and laid-back atmosphere.

The host of the evening will be the homeless-beard-extraordinaire Joan Valis, a man we're unsure why he remains in the country, perhaps just to make YOU laugh.

WHAT: Stand-Up in English
PRICE: 10€ regular | 5€ students | free for ESN card holders

LAUGH IN GOOD COMPANY!

Liput: 10/5 €
Tapahtuma Facebookissa
TO 25.1.
23:00
MUSIIKKIPALLO-KLUBI: PROGE-ROTO & KOIRA-TYTT6 (Plastic Tones)
TO 25.01.2018

Musiikkipallo on Bar Loosen uusi DJ-klubi, jossa mielenkiintoiset muusikot, alalla vaikuttavat ihmiset ja noin vain yleisesti mielenkiintoiset persoonat soittavat laatumusiikkia. Ei bulkkii.

Tänä torstaina musasta vastaavat Proge-Roto & Koira-Tytt6, joiden orkestereihin lukeutuvat Plastic Tones, Pink Rat & Tamara Luonto. Ennakoida sopii, että levareista raikaa ainakin punk, post-punk, sleaze ja ties mikä rock!

Levyt laulaa klo 23-04 // Liput 3 € (sis. narikka).

Tulevaa ohjelmistoa:
1.2. DJ Puliukkometso & (God Given Ass, Tehosekoitin, Nykyaika)
8.2. DJ Margaret Scratcher (Goo-Hags)
15.2. DJ Whorse & NOMONEYPENNY (M.O.R.A.)
22.2. DJ Gehenna Emilia (Cats of Transnistria, Henna Emilia & Houreet)

Liput: 3 € (sis. narikka)
Tapahtuma Facebookissa
PE 26.1.
00:00
JYTÄDISKO: DJ LAURA VARTIO klo 00-04
PE 26.01.2018

Annankadun Bar Loosen jytäkellarin jokaviikkoinen klubi, jolla Stadin kovimmat DJ't pitävät huolen siitä, että juhlakansa joraa läpi yön. Joka perjantai kellon lyödessä kaksitoista muuttuu Loosen alakerta hikiseksi tanssipyhätöksi.

Laita hippakengät jalkaan ja tuu testaa!

Tanssittavan Suomi-musan spesialisti ja muun muassa Siltasen Paha Vanii -klubilta tuttu DJ LAURA VARTIO palaa pudottelemaan kuumimpia indie/pop/rock-helmiä pikkujoulukauden kovimpiin pippaloihini! Hittii, hittii, pelkkää jytähittii!

* * Osta ennakkolippu (sis. narikka) ja lunasta klo 00-01 välillä ILMAINEN JYTÄDRINKKI (myös alkoholiton vaihtoehto) + koko illan Jytäetuja!!! * *


>> JYTÄDISKO
Liput: 5 € (sis. narikan) >>OPISKELIJALIPUT  
Ei Facebook-tapahtumaa
PE 26.1.
21:00
HANGING GARDEN, ATLASES, BESRA
PE 26.01.2018

KAAMOS CATHARSIS Helsingissä Bar Loosessa 26.1.2018. Puhdistautumiseen osallistuvat HANGING GARDEN, ATLASES ja BESRA.

HANGING GARDEN
Hanging Garden (Hki/Mikkeli) julkaisi 27.10. viidennen levynsä, "I Am Become", jolla vierailijoina kuullaan mm. Tomi Joutsen (Amorphis, Hallatar) ja Niko Kalliojärvi (ex-Amoral). Levy on kerännyt kiittetäviä arvioita, mm. Infernossa 4,5/5.

ATLASES
Debyytti EP:nsä juuri julkaissut Modern Post Metal yhtye saapuu Bar Loosen lauteille tuoden mukanaan toiveikasta, synkkää, raskasta, lohdutonta tunnelmointia.

BESRA
Turkulainen Besra on ex-Callisto-kitaristin visiosta syntynyt avant-garde-metallibändi. Besran hidas, kauniisti melodisoiva ja brutaalisti ruhjova äänivalli on yksinkertaisesti koettava livenä. Besra on julkaisemassa esikoisalbuminsa ensi keväänä.


>> HANGING GARDEN
>> ATLASES
>> BESRA
Liput: 7 €
Tapahtuma Facebookissa
LA 27.1.
21:00
SAIMAA - URHEILU-SUOMI -LEVYN JULKAISUBILEET
LA 27.01.2018

Suursuosioon vuoden 2014 Pepe & Saimaa –albumillaan noussut Saimaa–yhtye julkaisee uransa kolmannen albumin 22.12.2017. Uusi levy on nimeltään Urheilu-Suomi ja kaiken kaikkiaan noin 160 minuuttia musiikkia sisältävä tuplalevy on syntynyt rinta rinnan Ylellä parhaillaan esitettävän Urheilu-Suomi -dokumenttisarjan kanssa. Saimaan Urheilu-Suomi-albumi on itsenäinen teos, jonka musiikkia kuullaan televisiossa esitettävässä dokumenttisarjassa.

Meillä on kunnia ilmoittaa, että kyseisen levyn virallinen julkkarikeikka järjestetään Bar Loosen intiimissä klubiympäristössä lauantaina 27.1.2017.

”Minun piti alunperin tehdä tunnusmusiikki Urheilu-Suomi–dokumenttisarjaan normaalina päivätöinäni. Aloin kuitenkin haaveilla ideasta tehdä tunnari erityisellä tavalla, omalla Saimaa-bändillä. Ylellä innostuttiin ideasta ja se pian se laajeni koko sarjan musiikin toteutukseen sekä kokonaiseen teema-albumiin. Kävi ilmi, että urheilumaailma oli aivan erityisen inspiroiva teema. Onhan urheilu tosi esteettistä ja rytmikästä ja dramaattista.”, valottaa Matti Mikkola levyn ensiaskelia.

Saimaan edellinen Helsingin klubikeikka G-Live Labissa myytiin loppuun kuukausia etuajassa, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi tälle keikalle.

Liput myynnissä Tiketissä!

Liput: 14,5 € >>ENNAKKOLIPUT
Tapahtuma Facebookissa
LA 27.1.
23:00
ÖISIN ON KIVEMPAA DJ:T KLO 23-04
LA 27.01.2018

Öisin On Kivempaa on klubi, jossa soivat kovimmat styget Beach Boysista Billy Idoliin, Abbasta Arctic Monkeysiin ja Motownista Madonnan kautta mihin sattuu!

Liput: 5 €
Tapahtuma Facebookissa
SU 28.1.
23:00
DJ JONTTU KLO 23-04
SU 28.01.2018

Jontulta löytyy katalogia kaikenmoisen musiikin mainstreamiltä sekä urbaanimmalta puolelta. Siinä missä Jonttu ei DJ:nä ole välttämättä teknisesti terävin, on se kompensoitu sitäkin paremmalla musiikkimaulla.

Liput: 3 € (sis. narikan)
Ei Facebook-tapahtumaa
KE 31.1.
21:00
PLEKSIVIIKKO: SKINJOBS, IHMEAUTO, MAGPIE TOES
KE 31.01.2018

Bar Loosen lauteille nousevat tammikuun päätteeksi vahvassa nousussa olevat Skinjobs, Ihmeauto ja Magpie Toes.

Skinjobs on vuoden verran toiminut indierock-pumppu, jonka ensimmäinen EP on saamassa jatkoa vuuoden 2018 alkupuolella. Skinjobsin indierock vie kuulijansa matkalle pariisilaisesta hysteriasairaalasta elokuvaklassikoiden kautta vinksahtaneisiin unimaailmoihin.

Ihmeauto puolestaan esittää elektronisesti ladattua, kaihomielistä rytmimusiikkia. Yhtyeen tuore Avarrus-EP on saanut paljon kehuja, ja nyt on tilaisuus tsekata bändin saundit myös elävänä lavalla.

Magpie Toes ammentaa puolestaan juurevan menonsa 60- ja 70-lukujen rockista. Kovalla intohimolla lavalla soittavan yhtyeen käsialan tunnistaa oivaltavista melodiakoukuista ja repivistä kitarariffeistä.


>> SKINJOBS
>> IHMEAUTO
>> MAGPIE TOES
Liput: 6 €
Tapahtuma Facebookissa
KE 31.1.
23:00
DJ JONTTU KLO 23-04
KE 31.01.2018

Ei tapahtumakuvausta.

Liput: 3 € (sis. narikan)
Ei Facebook-tapahtumaa
TO 1.2.
21:00
KAAOSKLUBI: WHORION, ENRAGEMENT, PAHAN IKONI
TO 01.02.2018

Taas on aika laittaa Kaaosklubin iltamaan todellinen kaaos ja meininki päälle! Helmikuun kaaosklubi tarjoaa tähän täydelliset lähtökohdat: death metallin parhaat puolet ja alagenret yhdessä illassa! Teknistä, brutaalia ja mättöä.
Jos nämä kolme sanaa kuuluu sun sanavarastoon, tää on sun ilta!

Aikataulu:
20.30 ovet
21.00 Pahan Ikoni
21.45 Enragement
22.30 Whorion

Whorion
2009 perustettu Whorion on ennen kaikkea teknistä, sinfonista ja anteeksiantamatonta. Tämä Tuskan ja Nummirockinkin lauteilla nähty technical death metal -bändi tulee kruunaamaan illan brutaalin kauniilla pläjäyksellä!
https://www.facebook.com/Whorion/

Enragement
Enragement aloitti uransa vuoden 2014 omakustannealbumilla Omnimalevolence of Man. Positiivisen vastaanoton saaneella levyllä yhdistyivät death metallin useat alagenret, ja bändi jatkoi tyylinsä kehittämistä lisäten soundiinsa piirteitä useammista äärimetallin genreistä. Yhtyeen toinen levy Burned, Barren, Bloodstained julkaistiin Inverse Recordsin kautta kesällä 2017, ja sen uusi lähestymistapa death metalliin kirvoitti ylistäviä levyarvioita niin Suomessa kuin maailmallakin.
Esimakua bändin energisestä esiintymisestä voi ottaa suuren suosioin saavuttaneelta Black Widow -musiikkivideolta.
https://www.facebook.com/Enragement/?ref=br_rs

Pahan Ikoni
Aikaisemmin Halo Of Dreams -nimellä tunnettu Pahan Ikoni on helsinkiläinen thrash/death metal -yhtye, jonka musiikissa painottuvat mielenräjäyttävät suomenkieliset lyriikat, maksimaalinen lavameininki ja timantinkovat kitarariffit.
https://www.facebook.com/pahanikoni/

Kaaosklubissa mukana:
Kaaoszine
Finnish Heavy Metal Fans
Jägermeister
Orelo
Soundtools Oy
Iggy's Bar & Food Joint


>> WHORION
>> ENRAGEMENT
>> PAHAN IKONI
Liput: 7 €
Tapahtuma Facebookissa
PE 2.2.
00:00
JYTÄDISKO: DJ SKENIKSWEE KLO 00-04
PE 02.02.2018

Annankadun Bar Loosen jytäkellarin jokaviikkoinen klubi, jolla Stadin kovimmat DJ't pitävät huolen siitä, että juhlakansa joraa läpi yön. Joka perjantai kellon lyödessä kaksitoista muuttuu Loosen alakerta hikiseksi tanssipyhätöksi.
Laita hippakengät jalkaan ja tuu testaa!


>> JYTÄDISKO
Liput: 5 €
Ei Facebook-tapahtumaa
PE 2.2.
18:00
JACK FRIDAY: KYNNET, MIETTIIN, MÄKELÄ & MUSTA KOLIBRI (Phenomenal Creature), DJ TANNERIN FAIJA
PE 02.02.2018

Helmikuussa perjantaisin järjestettävä minifestari marssittaa Bar Loosen lavalle Jack Friday* -hengessä vakuuttavan nipun kotimaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimiä. Neljästä erillisestä klubi-illasta koostuva tapahtumasarja tarjoaa kattavan ja mielenkiintoisen matkan suomalaisen indie-skenen syövereihin.

Iltojen musiikillisena matkaoppaana ja kuraattorina toimii mm. Hopeajärvi, Kynnet, Love Sport, DWNSTRS sekä Teksti-TV 666 -yhtyeistä tuttu Teemu Tanner, joka johdattaa yleisön Jack Fridayssa sinne missä formaattiradioiden soittolistat eivät kuulu.

Nössöilyn ja sekamelskan kreisikaksikko Kynnet ja Miettiin suunnittelevat yhteistä julkaisua vuodelle 2018 eli luvassa on raju startti tälle neljän perjantain juhlasarjalle! Yläkerrassa Mäkelä & Musta Kolibri, joka on tiivistetty versio Phenomenal Creature yhtyeestä. Bändi julkaisi yhden parhaista kotimaisista levyistä vuonna 2017. Herkkää ja syvällistä, koskettavaa ja hauskaa! Levyissä V.Tanner, joka pääsee ulkoiluttamaan valikoimaansa harmillisen harvoin. Rare pleasures!

* Jack Daniel’sin tislaamo sijaitsee Moore Countyssa. Kyseinen maakunta on ”kuiva” eli vaikka kieltolaki kumottiinkin Yhdysvalloissa vuonna 1933, päättivät muutamat maakunnat säilyttää lain, joista Moore County on siis yksi esimerkki. Tähän tekee poikkeuksen Jack Danielsin tislaamo, jonka putiikista voi ostaa ”sisustuksellisia viskipulloja”. Tislaamo helpottaa työntekijöidensä kuivuutta jakamalla joka kuun ensimmäisenä perjantaina palkkakuoren kyljessä pullollisen sitä itseään. Tästä perinteestä on kehittynyt Jack Friday, jota kulkee myös nimellä Good Friday. Loosessa helmikuun perjantait ovat äärimmäisen hyviä.


>> KYNNET
>> MIETTIIN
>> PHENOMENAL CREATURES
Liput: 5 € (sis. narikan)
Ei Facebook-tapahtumaa

Valitse kuukausi nähdäksesi kaikki tapahtumat:

Palaute
Yksityistilaisuudet