AUKIOLOAJAT

MA SULJETTU
TI 18-02
KE-SU 18-04

Huom! Keikkalippulaisille narikka puoleen hintaan (1,5 €), normaalisti 3 €. Dj-liput sisältävät narikan. Tiistaisin ei eteispalvelua, ellei tapahtumassa toisin mainita.

KEIKKOJEN SOITTOAJAT

KEIKKOJEN SOITTOAJAT

21.00, 21.45 ja 22.30 (kolme esiintyjää)
21.00 ja 22.00 (kaksi esiintyjää)
22.00 (yksi esiintyjä)

Alakerta aukeaa ja lipunmyynti alkaa puolituntia ennen keikan alkua.

DJ:t keskiviikosta sunnuntaihin 23.00 - 03.30.


Tulevia tapahtumia

TO 27.7.
21:00
FINAL ASSAULT, HUNDRED HEADLESS HORSEMEN, THE FALLSTREAK
TO 27.07.2017

Torstaina 27.7. juhlitaan maailmanlaajuisesti Turbonegro-basisti Happy-Tomin syntymäpäivää, ja niin tehdään myös Bar Loosessa. Juhlan kunniaksi paikalle on hankittu kolme loistavaa orkesteria.

Illan aloittaa ensimmäisen keikkansa soittava lahtelainen THE FALLSTREAK, jonka jälkeen hommaa jatkaa paikallinen HUNDRED HEADLESS HORSEMEN. Viimeisenä bändinä illan tulee pistämään pakettiin tanakasti ensimmäisen aallon metal/hardcore-vyöryyn meininkinsä pohjaava FINAL ASSAULT, jonka vanhan liiton thrash kuulostaa juurikin siltä, kuin mikään ei olisi muuttunut reiluun kolmeenkymmeneen vuoteen.

Tervetuloa mukaan pyörittämään tukkaa hyvän hevin tahtiin sekä bailaamaan ankarasti Happy-Tomin merkkipäivää!


>> FINAL ASSAULT
>> HUNDRED HEADLESS HORSEMEN
>> THE FALLSTREAK
Liput: 6 €
Tapahtuma Facebookissa
TO 27.7.
23:00
Kesäyön TOTO klo 23-04
TO 27.07.2017

Loosen elokuun loppuun asti kestävä jokaviikkoinen torstai-klubi, ‪#‎KesäyönTOTO‬! Tänäänkin tiedossa takuuvarmoja Loose-klassikoita, kuumia kotimaisia sekä polttelevia ulkomaisia uutuuksia. Ja tietenkin Totoa! Levylautasten ääressä tänä iltana resident-DJ Mortti!

Liput: 3 € (sis. narikan)
Ei Facebook-tapahtumaa
PE 28.7.
00:00
JYTÄDISKO: DJ LAURA VARTIO klo 00-04
PE 28.07.2017

Annankadun Bar Loosen jytäkellarin jokaviikkoinen klubi, jolla Stadin kovimmat DJ't pitävät huolen siitä, että juhlakansa joraa läpi yön. Joka perjantai kellon lyödessä kaksitoista muuttuu Loosen alakerta hikiseksi tanssipyhätöksi.

Laita hippakengät jalkaan ja tuu testaa!

Loosessa juhannuksena aivan hillittömät bileet taikonut ja muun muassa Siltasen Paha Vanii -klubilta tuttu DJ LAURA VARTIO palaa pudottelemaan kuumimpia indie/pop/rock-helmiä uudenvuoden kovimpiin etkobileisiin! Hittii, hittii, pelkkää jytähittii! Laita hippakengät jalkaan ja tuu testaa!

* * Osta ennakkolippu (sis. narikka) ja lunasta klo 00-01 välillä ILMAINEN JYTÄDRINKKI (myös alkoholiton vaihtoehto) + pääsy jonon ohi + muuta kivaa, josta kannattaa kysyä tiskillä! * *


>> JYTÄDISKO
Liput: 5 € (sis. narikan) >>OPISKELIJALIPUT  
Ei Facebook-tapahtumaa
PE 28.7.
21:00
REJECTED, HYBRID CHILDREN, STRUM 101
PE 28.07.2017

Perjantaina 28.7. Bar Loosessa pyöräytetään käyntiin sellainen jytäkaruselli, että tossumpien jätkien kannattaa mennä pöydän alle piiloon. Tällä kertaa homman nimi on Something Old, Something New, Something Borrowed And Something Blue!

Illan täräyttävät käyntiin Porvoon nuoret ladatut aseet eli STRUM101, joka yhdistelee tyylitajuisesti punkia, skata ja koristelee kattauksen kivitalon kokoisilla kertseillä ja vahvoilla Rancid-viboilla. Vaikka jätkät on hädintuskin riparilta päässeet, niin silti ne pyyhkii soittotaidossa, meiningissä ja biisimateriaalissa pöytää suurimmalla osalla vanhoista pieruista ja näyttää, että rock ja punk voi olla vielä vuonna 2017 nuorten ihmisten musiikkia. Viestikapula on siirtynyt!

Illan keskimmäisenä aktina nähdään vuodesta 1991 jengiä villinnyt HYBRID CHILDREN. Hybärit julkaisi monen vuoden levytystauon jälkeen Bullet Catcher -nimisen nettisinkun, joka antaa hieman esimakua yhtyeen myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta pitkäsoitolta Where Pub Roses Grow. Jasse on edelleen iskussa, Hybärit yhtä kova kuin aina ennenkin ja meininki asiaan kuuluvalla tasolla. Jos et usko niin tuu kattoo!

Illan viimeisenä bändinä homman tulee pistämään pakettiin lappeenrantalainen REJECTED, joka julkaisi taannoin Suicide Hotline -pitkäsoiton. Nykyisin hyvin harvoin ja valikoidusti esiintyvä Rejected ei ole keikkaillut Helsingissä todella pitkään aikaan, ja näin ollen Loosen veto onkin yhtyeen tuoreen levyn julkkarikeikka. Näillä eväillä saadaan varmasti sellaiset bileet aikaan, että jos rock, punk ja jytä puhuttelee niin kannattaa tulla paikalle!


>> HYBRID CHILDREN
>> REJECTED
>> STRUM 101
Liput: 8,5/9 € >>ENNAKKOLIPUT
Tapahtuma Facebookissa
LA 29.7.
21:00
KIVESVETO GO GO, RELENTLESS
LA 29.07.2017

Kouvolan ylpeyden eli KIVESVETO GO GO:n oli määrä esiintyä Bar Loosen lavalla kesäkuun puolessa välissä, mutta bändi joutui perumaan tulonsa äkillisesti. Yhtye lupasi kuitenkin tulla ensitilassa soittamaan korvaavan keikan, joka tapahtuu lauantaina 29.7. Kivareiden kanssa lavan saapuu jakamaan joensuulaislähtöinen RELENTLESS, jonka musiikki on näppärä yhdistelmä punkkia, rockabillyä ja fiftarimeininkiä. Bändi julkaisi aikaisemmin tänä vuonna loistavan A Loving Memory -nimeä kantavan pitkäsoiton ja saapuu esittämään sen livenä nyt myös Bar Loosen lauteille. Heinäkuun viimeisenä lauantaina on siis luvassa kelpo annos punkkia, rock 'n' rollia ja hyvää meininkiä. Tervetuloa mukaan bailaamaan!

HUOM! Peruuntuneelle Kivesveto Go Go keikalle (16.6.2017.) ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan ovella!


>> KIVESVETO GO GO
>> RELENTLESS
Liput: 8,5/9 € >>ENNAKKOLIPUT
Tapahtuma Facebookissa
LA 29.7.
23:00
ÖISIN ON KIVEMPAA DJ's klo 23-04
LA 29.07.2017

Öisin On Kivempaa on klubi jossa soi kovimmat styget Beach Boysista Billy Idoliin, Abbasta Arctic Monkeysiin ja Motownista Madonnan kautta mihin sattuu!


>> ÖISIN ON KIVEMPAA!
Liput: 5 € (sis. narikan)
Ei Facebook-tapahtumaa
SU 30.7.
23:00
DJ MIRO 2500 klo 23-04
SU 30.07.2017

Homman nimi on se, että DJ Miro2500 ottaa tarkoin valitut vinyylinsä reppuun ja kävelee noin 23.00 Looseen ovesta sisään ja pistää levyt soimaan! Sisälle maksaa narikan verran eli ei mitään. Tuuhan nauttimaan "siitä" musasta ja juomaan muutama vaikka bisse, viina, lonksu, sidukka, vesi tai vaikka maito!

Avainsanat iltaan ovat: Neutral Milk Hotel (ofc), Wire, Radiohead, Courtney Barnett, The Smiths, Destroyer, Nick Cave, Iggy Pop, M83, The War on Drugs, Sonic Youth, Mac Demarco, Died Pretty, Black Lips, Weezer, The Cure & French Films! JA MONTA MUUTA!

Liput: 3 € sis. narikan
Ei Facebook-tapahtumaa
TI 1.8.
21:00
PUHELINSEKSI, JONI EKMAN & KOIRA, KATUJEN ÄÄNET
TI 01.08.2017

Harvinaista herkkua tiistai-iltana Loosessa!

KATUJEN ÄÄNET
Vuonna 2010 perustettu uuden aallon yhtye Vantaalta. Yhden albumin, useita seiskoja ja omakustannelevyjä julkaissut bändi on monissa liemissä keitetty.

PUHELINSEKSI
Rovaniemellä 2015 syksyllä perustettu nössöjen punk-bändi. Bändi julkaisi syksyllä 2016 "Meillä on ikävä kaikkea" c-kasetin, joka myytiin nopeasti loppuun. Jatkoa on luvassa, niin levyjen kuin keikkojenkin saralla.

JONI EKMAN & KOIRA
Tarviiko tää edes esittelyitä?


>> KATUJEN ÄÄNET
>> PUHELINSEKSI
>> JONI EKMAN & KOIRA
Liput: 6 €
Tapahtuma Facebookissa
KE 2.8.
21:00
TYYNYT, GHOST ON TV, TOUJOURS
KE 02.08.2017

Turun shoegaze-komeetta Tyynyt saapuu klubikeikalle Helsinkiin Bar Looseen 2.8! Illan avaajina nähdään Helsingin nuoren ja haikean indie-sukupolven edustajat Ghosts on TV ja Toujours.


>> TYYNYT
>> GHOSTS ON TV
>> TOUJOURS
Liput: 6 €
Tapahtuma Facebookissa
KE 2.8.
23:00
DJ JOHN WAYNE
KE 02.08.2017

Stetsoni narikkaan, buutsit nurkkaan, reikärauta jemmaan ja saluunan tiskille. DJ John Wayne ampuu koko sarjallisen musaa, joka tyydyttää vaativimmankin musiikin kuluttajan mielihyvähermoston.

DJ John Wayne tunnetaan kaupungin yössä monipuolisista seteistään. Häneen yhdistetään klubit muiden muassa Tennarit Tulessa, Skene, Casino, Brixtone ja All Mod Cons. Laajasta musiikillisesta valikoimasta mukaan otetaan iltaan sopiva kokonaisuus, joka laittaa kannat kattoon ja tunnelman vähän vielä ylemmäs.

Liput: 3 € (sis. narikan)
Ei Facebook-tapahtumaa
TO 3.8.
21:00
THE CHEEMOES & MARY ANN HAWKINS
TO 03.08.2017

THE CHEEMOES
MARY ANN HAWKINS

Bar Loosen torstai 3.8. surffaillaan instruumentaalimusiikin tahtiin. Illan aikana nähdään kaksi loistavaa yhtyettä, joista ensimmäinen on juuri perustettu Mary Ann Hawkins, joka tulee vetämään ensimmäisen keikkansa.

Illan toisena artistina nähdään surfpunk-bändi The Cheemoes, jonka riveistä löytyy legendaarista ukkoa, joiden taustalta löytyy mm. sellaisia bändejä kuin Ne Luumäet, Usher Boys ja The Silver Hawks. Tervetuloa mukaan viettämään hauska ja hyvän musiikin täyteinen torstai-ilta!


>> THE CHEEMOES
>> MARY ANN HAWKINS
Liput: 6 €
Tapahtuma Facebookissa
TO 3.8.
23:00
Kesäyön TOTO klo 23-04
TO 03.08.2017

Loosen elokuun loppuun asti kestävä jokaviikkoinen torstai-klubi, ‪#‎KesäyönTOTO‬! Tänäänkin tiedossa takuuvarmoja Loose-klassikoita, kuumia kotimaisia sekä polttelevia ulkomaisia uutuuksia. Ja tietenkin Totoa! Levylautasten ääressä tänä iltana resident-DJ Mortti!

Liput: 3 € (sis. narikan)
Ei Facebook-tapahtumaa
PE 4.8.
21:00
AARNIKOTKAT, VINTTIKOIRA, G-MIES & MATTI TAMONEN
PE 04.08.2017

Aarnikotkat
Heinäkuussa esikoisalbuminsa Överdogin kautta julkaiseva viisipäinen kotka ja myös SunLempiPoikabändi. Valttikortteina mm. poikamaisen härskit freestylet ja veitsinterävät yhteistuplaukset.

G-Mies & Matti Tamonen
Kulkee myös lyhenteellä GMMT. Yhteislevyään Överdogilla valmisteleva parivaljakko, jolta luvassa niin yhteisiä kuin soolobiisejäkin. Tamonen on aiemmin vaikuttanut Kolmiyo:ssa ja G-Mies osana Kepes Modea.

Vinttikoira
Koira miehen kehossa. Keväällä debyytti-EP:nsä julkaisseelta artistilta luvassa uutta musiikkia vielä heinäkuun aikana. Albumiaan työstävä V-Dogg kuuluu myös saman levylafkan rosteriin, joten ilta on 100% Överdog.


>> VINTTIKOIRA
>> AARNIKOTKAT
Liput: 8,5/9 € >>ENNAKKOLIPUT
Tapahtuma Facebookissa
LA 5.8.
21:00
MALAMUJER, MAGIC MEREDITH
LA 05.08.2017

Magic Meredith
Intensiivisistä ja energisistä keikoistaan tunnetun Magic Meredithin syyskuussa julkaistava toinen albumi kuullaan ensimmäistä kertaa Bar Loosessa. Toinen albumi on edeltäjäänsä harkitumpi ja synkempi kokonaisuus, joka luottaa syvempiin äänimaisemiin, särövalleihin ja tummanpuhuvaan läsnäoloon, joita väritetään psykedeelisen rockin ja shoegazen utuisuudella. Vuonna 2014 julkaistu grungehtava debyytti Dive vei yhtyeen ensimmäistä kertaa festivaalilavoille ja myöhemmin ensimmäiselle Euroopan-kiertueelle.

Malamujér
Malamujér on Kortesjärveltä havaittu liittouma, joka nojaa vahvasti vaihtoehtorokin, progen ja psykerokin kulmakiviin. Se yhdistelee kaiunsäröisiä harmonioitaan ja hypnoottisprogressiivisiä rytmejään vieden ne painostaviin eskalaatioihin ja mustanpuhuviin syövereihin. Malamujér on viimeistelemässä seuraavaa kokopitkäänsä, minkä on määrä ilmestyä tulevan syystalven aikana. Aikaisempi vuodenvaihteessa päivänvalon nähnyt 'Savra Vatnal' vei teoksen soimaan kesällä 2017 Provinssiin ja Naamat -festareille.


>> MAGIC MEREDITH
>> MALAMUJÉR
Liput: 8,5/9 € >>ENNAKKOLIPUT
Ei Facebook-tapahtumaa

Valitse kuukausi nähdäksesi kaikki tapahtumat:

Palaute
Yksityistilaisuudet